3DBlu-ray izdanjaFilmovi

Avatar Blu-ray 3D izdanje ekskluzivno za Panasonic

2D izdanje će još neko vrijeme biti najbolje što ćemo gledati kod kuće...

Panasonic-ovi predstavnici potvrdili su TWICE-u i CNET-u kako će Avatar Blu-ray 3D izdanje svjetlo dana ugledati u prosincu ove godine i to ekskluzivno za njihove televizore. 20th Century Fox i Panasonic su potpisali ugovor o ekskluzivnosti na nepoznat vremenski rok, a prema nekima on bi mogao trajati i godinu dana. Ovo je svakako loša vijest za vlasnike 3D TV-a koji nisu “made by Panasonic”, a obzirom da su ih mnogi nabavili upravo zbog tog filma, jasno je kako nisu zadovoljni. Ostali detalji oko tehničkih zahtjeva i cijeni nisu poznati. [TWICE]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Ovo samo pokazuje da je 3D porez na budale, i da su velike sanse da zavrsi kao mnogi “veliki tehnicki izumi” sto me nebi sekiralo nimalo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!