Home » Vijesti » 3D » IFA 2010: Samsung predstavio 127cm 3D plazma TV povoljne cijene

IFA 2010: Samsung predstavio 127cm 3D plazma TV povoljne cijene

Tražite nadogradnju u 3D a da ne potrošite cijelo bogatstvo? Onda ćete s veseljem otkriti da je Samsung predstavio novi 50-inčni 3D plazma TV vrlo atraktivne cijene! Jedan od razloga zašto se mnogi potrošači još nisu upoznali s 3D-om je cijena postojećih televizora na tržištu. Iz tog se razloga na ovogodišnjem IFA sajmu uglavnom govorilo o Samsung-ovom 3D plazma TV-u koji se spreman lansirati za nešto više od 8000 kuna! Televizor oznake PS50C490 je bio spominjan još u srpnju no Samsung je odlučio iskoristiti IFA sajam kako bi ga službeno predstavio i najavio njegov dolazak na tržište već ove jeseni.

Ostale karakteristike uključuju 2D-na-3D pretvorbu, tri HDMI izlaza te USB priključak. Uz to, PS50C490 ima dotjeran i tanak dizajn. Očito je da je Samsung morao učiniti određene prilagodbe da bi izradio 3D TV po ovakvoj cijeni. Prije svega, rezolucija (1366×768 px) bi mogla biti veća, a tu su također i izostale 3D naočale iz osnovnog paketa. [Digital Versus]

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*