FilmoviSinopsisi filmova

Sinopsis: Sedam Duša (Seven Pounds)

Will Smith glumi suicidalnog muškarca opterećenog osjećajem krivnje koji pokušava ispraviti vlastitu prošlost. Gesta koja je trebala označiti njegov kraj, zapravo određuje njegovu budućnost jer upoznaje ženu u koju se zaljubljuje i koja bi ga mogla izvući iz njegove agonije te slijepog pijanista s kojim se sprijateljuje…

Redatelj: Gabriele Muccino (The Pursuit of Happyness)

Glumci:
Will Smith (Ali, Men in Black)
Woody Harrelson (The People vs. Larry Flynt, A Scanner Darkly)
Rosario Dawson (Sin City, Alexander)
Barry Pepper (Flags of Our Fathers, We Were Soldiers)

U kinima od 19. veljače…

Od redatelja filma The Pursuit of Happyness i sa dvostrukim nominentom za nagradu Oscar Willom Smithom u glavnoj ulozi, dolazi dirljiva i emotivno napeta priča o čovjeku sa strašnom tajnom koji se odlučuje iskupiti tako da drastično promijeni život sedmero potpuno nepoznatih ljudi. Jednom kada pokrene svoj naum, ništa ga ne može promijeniti. Ili barem on tako misli. No, ono što Ben Thomas nikako ne očekuje je da će se zaljubiti u jednu od sedmero stranaca – i da će ona početi mijenjati njega.

Grčevita zagonetka i iznenađujuća ljubavna priča, Seven Pounds postavlja provokativna pitanja o životu i smrti, kajanju i oprostu, strancima i prijateljstvu, ljubavi i iskupljenju – i prati veze koje ljudske sudbine spajaju na neočekivane načine.

Sve počinje popisom sa sedam imena: Ben Thomas, Holly Apelgren, Connie Tepos, George Ristuccia, Nicholas Adams, Ezra Turner i Emily Posa. Jedina stvar koja im je zajednička je da je svatko od njih došao do prekretnice u životu, i očajnički mu je potrebna pomoć, bilo financijska, bilo duhovna, bilo medicinska – i da je svakog od njih, bez njihovog znanja, Ben odabrao da budu dijelom njegovog plana za iskupljenje. No upravo je Emily Rosa (Rosario Dawson), živahna srčana bolesnica, ta koja pokvari njegove planove jer napravi jednu stvar koju je Ben smatrao nemogućom – zbliži se sa Benom – i preokrene njegov pogled na svijet i na mogućnosti naglavačke.

Columbia Pictures predstavlja, u suradnji sa Relativity Media, produkciju Overbrook Entertainment i Escape Artists, film u režiji Gabriela Muccinoa, Seven Pounds. U filmu glume Will Smith, Rosario Dawson, Michael Ealy, uz Barrya Peppera i Woodya Harrelsona. Režiser je Gabriele Muccino. Producenti su Todd Black, James Lassiter, Jason Blumenthal, Steve Tisch i Will Smith. Scenarist je Grant Nieporte. Izvršni producenti su David Crockett, David Bloomfield, Ken Stovitz i Domenico Procacci. Glavni snimatelj je Philippe Le Sourd. Dizajner produkcije je J. Michael Riva. Montažer je Hughes Winborne, A.C.E. Kostimografkinja je Saren Davis. Glazbu potpisuje Angelo Milli.

Adsense
1 2 3 4 5 6 7Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!