Pisma čitatelja

Pisma čitatelja: stranica je kvalitetna, no ne prikazuje se ispravno u Internet Explorer-u!

hdtelevizija-display-issue

Ovaj ponedjeljak također nastavljamo s pismima čitatelja, ovoga puta jedna od poruka stiže nam iz susjedne Slovenije gdje nam je cijenjeni čitatelj ukazao na problem prikaza stranice pod Internet Explorer pretraživačem. Problem je prepoznat i zahvaljujući dojavi ispravljen, stoga još jednom zahvaljujemo brižnom čitatelju.

Emil (Slovenija):

Spoštovani,
lep pozdrav iz Slovenije. Redno spremljam vašo spletno stran, in vam čestitam za kvaliteto člankov in testov. Opozori bi vas, da stran pravilno deluje v Firefox-u, medtem ko v IE 8.0.6, se ne vidijo meniji ki so na levem delu strani. To ni kritika vaše strani, ki je drugače zelo kvalitetna.
Lep pozdrav, Emil.

Odgovor:

Poštovanje Emil i prije svega hvala na lijepim riječima, uistinu nam je drago čuti da nas se čita i u Sloveniji! Što se problema s prikazom tiče, on doista postoji, a razlog leži u skripti za prikaz novih Blu-ray filmova s naše partner stranice Moj-Film.hr. Skripta je deaktivirana, a stranica se sada normalno otvara u IE pretraživaču, premda ćemo se potruditi vratiti skriptu te zadržati pravilan prikaz stranice. U svakom slučaju hvala Vam na ukazanoj pogrešci!

_________________________

Mislav:

U kojem točno formatu se emitiraju naši digitalni programi (SD i HD). Koja rezolucija i koji tip prikaza (progressive ili interlaced)?

Odgovor:

Svi programi koji se trenutno emitiraju s prostora RH su u tzv. isprepletenom načinu prikaza (interlaced), a rezolucija za kanale standardne kvalitete (HRT 1 i 2, RTL i NovaTV) iznosi 720×576 piksela, odnosno 1920×1080 za HRT HD promo. Točne oznake su dakle za SD kanale 576i, odnosno 1080i za HD kanal.

dvb-t-croatia-576i

_________________________

Dino:

Hvala na ovako kvalitetnim sadržajima, nemam što više za reći.

Odgovor:

Hvala najljepša, potruditi ćemo biti još bolji!

Adsense

Povezani tekstovi

5 komentara

  1. Stranica se tako?er ne prikazuje ispravno ni u Operi 10.01
    Do sada nije bilo ovog izbornika s lijeve strane, ali je još ostalo za popraviti traku s menijem – O nama, tagovi i forum mi padaju u drugi red.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!