Home » Obavijesti/ostalo » Preporuka plazma i LCD modela by HD Televizija

Preporuka plazma i LCD modela by HD Televizija

hdtv-2009

Kada je u pitanju HDTV tržište, 2009. godina je donijela jako puno novih modela. Jasno je da se kupci vrlo lako izgube u moru ponude raznih proizvođača, kao i samih modela. Iz tog razloga smo popisali smo aktualne plazma i LCD modele u 2009. godini koji se nalaze na tržištu, analizirali smo ih, neke smo testirali, dok će neki tek doći na red, mišljenje smo formirali iz našeg iskustva i drugih izvora kao i samih recezentskih kuća s kojima imamo suradnju poput Digital Versus-a i HDTV Test-a. Lista u .jpg. te .xls formatu je dostupna ovdje.

flat_panel_tv_roundup

Pošto velika većina kupaca naginju k kupovini plazme ili LCD-a, posebno smo napravili tabelu za plazme, a posebno za LCD modele. Dakle, bez konfrontacije plazma i LCD tehnologije, kao i pripadajućih modela, označili smo što je to najbolje i best buy u 2009. godini.

Listi je moguće pristupiti s nekoliko lokacija, uključujući horizontalni izbornik na vrhu stranice, preko banner-a, te preko foruma kako bi je budući potencijalni kupci mogli što lakše uočiti i snaći se u odabiru HDTV-a.

Link na forumu: Preporuke za kupnju: Lista TV-a by HD Televizija

Lista TV-a je bazirana na 2009. modelima, uz poneke ponajbolje modele iz 2008. godine. Lista je podložna promjenama bez prethodne najave!

tv-2009

Želimo vam sretnu kupovinu vašeg novog TV-a!

About HD Televizija tim

One comment

  1. znam da je starije gradivo ali linkovi vam ne rade na liste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*