Pribor/ostaloRecenzije

Recenzija [sredstva za čišćenje]: AM Denmark Flat Screen Cleaner & OneClean Screen Cleaner

am_denmark_test_header

U pauzi između recenzija HDTV opreme pružila nam se prilika isprobati kvalitetna sredstva za čišćenje danske tvrtke AM Denmark, a čiji proizvodi uz učinkovitost čišćenja zaslona bez posljedica posjeduju i druge uzbudljive značajke, primjerice specijalan dizajn ili visoku viskoznost tekućine koja se ne slijeva. U nastavku recenzije ćete upoznati ukratko kompaniju AM Denmark, te uz tekst i video provjeriti mogućnosti njihovih proizvoda.

AM Denmark – ukratko i pregled proizvoda

Danski AM Denmark je tvrtka specijalizirana za proizvode namjenjene čišćenju A/V i IT opreme, zaslona monitora i televizora, tipkovnica, optičkih medija i uređaja, a tu su i torbe za prenošenje laptopa, kamera i ostalih proizvoda. Posebno su zanimljiva njihova rješenja za čišćenje tipkovnica, a za čija čišćenja kompanija polaže posebnu brigu s obzirom da se na prosječnoj uredskoj tipkovnici nalazi cca. 510 baterija po kvadratnom centimetru dok se na zahodskoj školjci nalazi u prosjeku njih tek 8.

AM Denmark Cleaning Solution

Kompanija ponosno ističe svoj vlastiti odjel za istraživanje i razvoj, te više od 30 godina iskustva u poslovanju. Njihove proizvode uz visoku kvalitetu i funkcionalnost također krasi i poseban dizajn, a koji nerijetko potpisuju poznati svjetski dizajneri, primjerice Tools Design Clausa Jensena i Henrika Holbæka.

AM Denmark cleaning

Više detalja o kompaniji, kao i pregled proizvoda možete pogledati na službenoj stranici.

Pogledajmo kako su se proizvodi AM Denmark-a pokazali na našem testu, te krije li se iza profinjenog dizajna tek najobičnije sredstvo za čišćenje ili nešto više…

Adsense
1 2 3 4Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

5 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!