FilmoviSinopsisi filmova

Sinopsis: Priče za laku noć (Bedtime Stories)

O GLUMCIMA

ADAM SANDLER (Skeeter Bronson/Producent) postigao je sjajan uspjeh u industriji zabave kao glumac, pisac, producent i glazbenik.
Sandlera ste zadnji put imali prilike vidjeti u Sonyjevoj komediji “You Don’t Mess with the Zohan“, zajedno s Johnom Turturrom, Emmanuelle Chriqui i Robom Schneiderom. Prije toga glumio je s Kevinom Jamesom i Jessicom Biel u komediji “I Now Pronounce You Chuck & Larry“ koji se odmah popeo na prvo mjesto Američke kino liste. Glumio je i u filmu “Reign Over Me“, s Donom Cheadleom, a u režiji Mikea Bindera. Ostali kino hitovi u kojima je glumio uključuju film “Click“, s Kate Beckinsale i “The JLongest Yard“ s Chrisom Rockom i Burtom Reynoldsom. Također je glumio u filmu James L. Brooksa “Spanglish“ zajedno s Teom Leoni, te u filmu Paul Thomasa Andersona “Punch-Drunk Love“, s kojim je nominiran za Zlatni Globus.

Sandlerov prvi susret s komedijom dogodio se u njegovoj 17. godini kad je prvi put nastupio u bostonskom klubu komičara. Od tada se sasvim navukao na žanr, redovito nastupajući u komičarskim klubovima, istovremeno studirajući primjenjenu umjetnost na njujorškom sveučilištu.

Sandler se prvi put pojavio na platnu s filmom “Coneheads“, zajedno s Danom Ayckroydom i Jane Curtin. Nakon toga angažirao se na svim aspektima filmske produkcije, osnovavši svoj vlastiti mini-studio. “Happy Gilmore“ bio je jedan od najuspješnijih filmova 1996. godine. S budžetom od samo 12 milijuna dolara, film je u kinima zaradio više od 40 milijuna, uz još dodatnih 35 milijuna u video distribuciji. “The Wedding Singer“ u kojem glumi s Drew Barrymore, bio je prvi kino hit 1998. godine, koji je već tijekom prvog vikenda prikazivanja zaradio više od 22 milijuna dolara. Njegov sljedeći film, “The Waterboy“ u prvom je vikendu prikazivanja zaradio gotovo 40 milijuna dolara. Ostali noviji Sandlerovi filmovi koji su zaradili preko 100 milijuna dolara uključuju filmove “Big Daddy“, “Mr.Deeds“, “Anger Management“ i “50 First Dates“.

Sandler je surađivao s piscem Timom Herlihyjem na scenarijima za filmove “Happy Gilmore“, “Little Nicky“, “Billy Madison“, “Big Daddy“ i “The Waterboy“. “Billy Madison“ postao je kultni klasik studenata diljem Amerike, a održavaju se i brojne „Billyjeve večeri“ i „Sandlerovi festivali“.
Zahvaljujući svojoj produkcijskoj kući Happy Madison Productions, Sandler se pojavio u ulozi producenta u sljedećim filmovima: “Click“, “The Benchwarmers“, “Deuce Bigalow: European Gigolo“, “Dickie Roberts: Former Child Star“ i “Strange Wilderness“. Kao izvršni producent radio je na filmovima “Grandma’s Boy“, “The Animal“, “Joe Dirt“, “The Master of Disguise“, “The Hot Chick“ i “Deuce Bigalow: Male Gigolo“.

Sandlerova produkcijska kuća Happy Madison Productions sklopila je ugovor sa Sony Pictures Television koji ih obavezuje da osmišljavaju televizijske emisije za Sony Studios, uključujući CBS-ovu hit komediju “Rules of Engagement“ s Davidom Spadeom i Oliverom Hudsonom.
U pauzama između svojih snimanja, Sandler provodi vrijeme u tonskom studiju. Nekoliko njegovih komičarskih albuma snimljenih za Warner Bros. Records postigli su višestruku platinastu prodaju. Sveukupno, do sada je prodano više od šest milijuna primjeraka. Prije nekoliko godina Sandler je pokrenuo web stranice AdamSandler.com. Ove stranice obnavljaju se na tjednoj bazi s mini-filmovima u kojima se pojavljuju Sandler i ekipa iz Happy Madisons Productions s njihovim dnevnim rutinama.

KERI RUSSELL (Jill) poznato je lice gledateljima diljem svijeta pojavivši se u čitavom nizu velikih filmova, nezavisnih filmova i televizijskih emisija.
Russel je nedavno primila sjajne kritike za svoju ulogu u romantičnoj komediji “Waitress“. Glumi i u nadolazećem nezavisnom filmu “Leaves of Grass“, zajedno s Edwardom Nortonom i Susan Sarandon.
Russel je glumila u čitavom nizu velikih filmova kao što su “The Girl in the Park“, “August Rush“, “Mission: Impossible III“, “The Upside of Anger“, “We Were Soldiers“, “Mad About Mambo“, “The Curve“ i “Eight Days a Week“.

Russell je prvi put privukla pažnju pojavivši se u glavnoj ulozi televizijske serije “Felicity“. Samo četiri mjeseca nakon što je serija zaigrala na WB-u, Keri je dobila Zlatni Globus kao najbolja glumica u dramskoj seriji.
Njezini televizijski uspjesi uključuju i mini-seriju “Into the West“, u izvršnoj produkciji Stevena Spielberga, te u režiji Simona Wincera, kao i u Hallmark Hall of Fame Presentation “The Magic of Ordinary Days“.

Tijekom 2005. godine, Russell je prvi put nastupila na daskama koje život znače u off-Broadway produkciji redatelja Neila LaButea “Fat Pig“, u ulozi Jeannie, osvetoljubive djevojke bijesne na svog bivšeg dečka, kojeg glumi Jeremy Piven, jer se imao petlje zaljubiti u osobu pretjerane tjelesne težine.

GUY PEARCE (Kendall) vrlo se rano zainteresirao za glumu i postao aktivnim članom lokalnih kazališnih skupina u rodnom australskom gradiću Geelong, Victoria. Glumio je u izvedbama predstava “The King and I“, “Alice in Wonderland“ i “The Wizard of Oz“. Nekoliko dana nakon završetka srednje škole 1985. godine, Pearce je dobio svoj prvi profesionalni glumački posao na popularnoj australskoj sapunici “Neighbours“ nakon čega je postao pravim tinejdžerskim idolom. Nastavio je nizati uspjehe na australskoj televiziji u serijama poput “Home and Awaay“ i “Snowy River: The McGregor Saga“.

Pearce se pojavljuje u čitavom nizu filmova, uključujući “The Adventures of Priscilla, Queen of the Desert“, Oskarom nagrađeni “L.A. Confidential“, kao i “Rules of Engagement“, “Memento“, “Two Brothers“ i “Factory Girl“. Nedavno se pojavio u filmu “Traitor“ s Donom Cheadleom, te u filmu koji tek dolazi “The Hurt Locker“, s Ralphom Fiennesom. Nedavno je završio i produkciju filmske adaptacije Cormac McCarthyjevog romana “The Road“ s Viggom Mortensenom, Charlize Theron i Robertom Duvallom, kao i produkciju filma “In Her Skin“ sa Samom Neillom i Mirandom Ottom.

RUSSELL BRAND (Mickey) je u Americi debitirao ulogom u komediji “Forgetting Sarah Marshall“ Judda Apatowa. Njegovo utjelovljenje rockera sa seksualnim magnetizmom zločestog dečka osobitog šarma bacilo je i kritičare i publiku na koljena.

Na kazališnim daskama prvi je put zaigrao u petnaestoj godini kao Fat Sam u komadu “Bugsey Malone“. Školovanje na Italia Conti Stage School nastavio je pri drama centru u Camdenu, a tijekom tri godine provedene tamo započeo je i svoju stand up komičarsku karijeru po klubovima u okolici Londona. Stigao je do finala prestižnog Hackney Empire natjecanja za mlade talente, a njegovu oštru političku satiru zamijetio je Malcolm Hay iz Time Out-a, te ga preporučio za ulogu u “Essex’s Bill Hicks“.
Uslijedio je uspjeh na filmskom festivalu u Edinburghu, a Brand se našao i u finalu izbora “So You Think You’re Funny?“ Na festivalu su ga uočili ljudi s MTV-ja, te mu ponudili vlastitu seriju, “Dance Floor Chart“, kao i ulogu voditelja u njihovoj glavnoj popodnevnoj emisiji “Select“. Kada je “Jackass“ stigao u Blighty, komičar je dobio dvojbeni privilegij promoviranja iste za MTV UK.

Nakon toga, radio je “RE: BRAND“ za UK Play, glumio u “White Teeth“ za Channel Four, te u Steve Cooganovom “Cruise of the Gods“. Osmislio je i vodio “The Russell Brand Show“ u produkciji Channel Four’s Comedy Lab series.

RICHARD GRIFFITHS (Barry Notthingham) nedavno je završio sa snimanjem animirane komedije “Jackboots on Whitehall“ posudivši glas Hermannu Goeringu. U srpnju 2008. godine u Buckinghamskoj palači odlikovala ga je Kraljica (OBE – Order of the British Empire).
Griffiths je američkoj publici ipak najbolje poznat po svojoj ulozi Vernona Dursleya, ujaka Harryja Mugglea u seriji filmova o Harryju Potteru. Za ulogu Hectora u filmskoj adaptaciji “The History Boys“ Nicholasa Hytnera nominiran je nagradu BAFTA za najboljeg glumca. Igrao je, uz ostale, u filmovima “Venus“, “Stage Beauty“, “Sleepy Hollow“, “Funny Bones“, “Guarding Tess“, “The Naked Gun 2 ½; The Smell of Fear“, “Withnail & I“, “A Private Function“, “Gorky Park“, “Ghandi“, “The French Lieutenant’s Woman“, te u Oskarom nagrađenom filmu “Chariots of Fire“.

Griffiths od jeseni 2008. godine igra na Broadwayu u drami “Equus“ uz kolegu iz “Harryja Pottera“, Daniela Radcliffa, suvremenoj interpretaciji nagrađivane drame Petera Shaffera ranije igrane na West Endu. Za ulogu u “The History Boys“ u produkciji Hytner’s National Theatre osvojio je Olivier Award u kategoriji najboljeg glumca, a za svoj broadwayski nastup nagrađen je nagradom Tony, za glavnu mušku dramsku ulogu. Igrao je i u dramama “Heroes“ (West End), “Luther“, “Heartbreak House“, “Galileo“, “Rules of the Game“, “Art“, “Katherine Howard“ i “The Man Who Came to Dinner“, te, za Royal Shakespeare Company, u dramama “The White Guard“, “Once in a Lifetime“, “Henry VIII“, “Volpone“ i “Red Star“.

U Ujedinjenom kraljevstvu široj je publici najpoznatiji po ulogama u BBC-jevim serijama “Pie in the Sky“ i “Hope & Glory“. Zapažene televizijske nastupe ostvario je i u “Bleak House“, “The Brides in the Batsh“, “Gormenghast“, “In the Red“, “Ted & Ralph“, “Inspector Morse“, “Mr. Wakenfield’s Crusade“, “Goldeneye: The Secret Life of Ian Fleming“, “The Marksman“, “Casanova“, “The Cleopatras“, “Bird of Pray“, te seriji “Nobody’s Perfect“.

JONATHAN PRICE (Marty Bronson) studirao je na Royal Academy of Dramatic Art (RADA), a nakon diplome pridružio se Liverpool Everyman Theatre Company. Slijedio je angažman u Nottingham Playhaus pod redateljem Richardom Eyreom, a zatim povratak u Everyman u ulozi umjetničkog direktora.
Godine 1975. Pryce je igrao u “Comedians“ Trevora Griffithsa, koju je Eyre režirao u londonskom kazalištu Old Vic, a kasnije i u njujorškoj produkciji iste predstave pod redateljskom palicom Mikea Nicholsa, te primio svoju prvu nagradu Tony. Kao član Royal Shakespeare Company igrao je u predstavama “The Taming of the Shrew“, “Antony and Cleopatra“ i “Measure for Measure“. Godine 1980. primio je Olivier Award za ulogu Hamleta u produkciji Royal Courta i u Eyreovoj režiji. Među mnogim njegovim ulogama ističu se one u “Tally’s Folly“, “The Seagull“, “Macbeth“ (RSC), “Uncle Vanya“, “Oliver!“ i “My Fair Lady“, te one u broadwayskim produkcijama predstava “Accidental Death of an Anarchist“ i “Dirty Rotten Scoundrels“.

Godine 1989. igrao je ulogu Inženjera u “Miss Saigon“, te njome stekao nagrade Tony, Drama Desk, Olivier i Outer Circle Critics za najboljeg glumca u mjuziklu. Kao najbolji glumac nominiran je za još jednu nagradu Olivier zbog uloge u “The Goat, or Who Is Sylvia?“. Nedavno je na daskama londonskog West Enda zaigrao kao Shelley Levine u drami “Glengarry Glen Ross“.
U mnoštvu filmskih uloga spomenimo one u “Voyage of the Damned“, “Something Wicked This Way Comes“, “Jumpin’ Jack Flash“, u nagrađivanom filmu Terryja Gilliama “Brazil“, u “The Age of Innocence“, “Glengarry Glen Ross“, “Carrington“ (najbolji glumac na filmskom festivalu u Cannesu 1995. godine), “Leatherheads“, te trilogiji “The Pirates of the Caribbean“.
Televizijsku karijeru obilježili su mu BBC-jev film “The Man from the Pru“, četverodjelni film “Selling Hitler“, “Great Moments of Aviation“ za BBC Films, “Baker Street Irregulars“ (u ulozi Sherlocka Holmesa), “Thicker Than Water“ za BBC TV i “Clone“ za BBC 3. Za produkcijsku kuću HBO igrao je u “Barbarians at the Gate“, te u nadolazećem filmu “My Zinc Bed“ uz Umu Thurman.

COURTNEY COX (Wendy) preko noći je stekla slavu ulogom neurotične a ipak drage Monice Gellar u NBC-jevoj nagrađivanoj seriji “Friends“. Nedavno je osmislila, producirala, te odigrala glavnu ulogu nemilosrdne urednice tračerskog magazina u komediji “Dirt“ produkcijske kuće FX.
Ove je godine debitirala kao redatelj za Glamourov Reel Moments Project, seriju tri kratka filma zasnovana na istinitim pričama čitateljica ženskih magazina, pomažući ženski program za FilmAid International. “Monday Before Thanksgiving“ je dirljiva drama usmjerena na lik koji igra Laura Dern čije samopouzdanje i vjeru u vlastite izbore na prvu godišnjicu gubitka majke učvrsti slučajni znanac iz autobusa.

Godine 2004. Courtney Cox je sa suprugom Davidom Arquetteom osnovala produkcijsku kuću Coquette. Uz “Dirt“, producirali su emisiju posvećenu untarnjem uređenju “Mix It Up“ za kablovsku mrežu WE Network, komediju “Daisy Does America“ za TBS, a nedavno i “The Tripper“, horor film koji je napisao i režirao David Arquette.
Courtney Cox započela je glumačku karijeru 1984. godine u sapunici “As the World Turns“, a iste je godine Brian de Palma izabrao ju je i za ulogu u Bruce Springsteenovom video spotu za pjesmu “Dancing in the Dark“. Prva uloga po kojoj je postala poznata široj publici je ona djevojke Michael J. Foxa u seriji “Family Ties“, a kasnije su uslijedile uloge u filmovima poput “Ace Ventura: Pet Detective“ uz Jima Carreya.
U svaki dom ušla je ulogom u hit televizjskoj seriji “Friends“. Serija je u razdoblju od 1999. do 2004. godine nagrađena nizom nominacija za Screen Actor Guild Award za najbolju izvedbu ansabla u komediji. Godine 1996. igrala je u Wes Cravenovom hororu/komediji “Scream“. Film je zaradio preko 100 milijuna dolara, a Courtney su kritičari strasno hvalili za ulogu zločeste, podle i umišljene TV Reporterke Gale Weathers, a koju je igrala i u druga dva filma iz “Scream“ trilogije. Ostale uloge uključuju one u filmovima “3000 Miles to Graceland“, “Mr. Destiny“, “Cocoon: The Return“, “Zoom“, “November“, “The Longest Yard“ i “Barnyard“.
Uz rad ispred i iza kamere, glumica je i zaštitno lice branda Kinerase.

LUCY LAWLESS (Aspen) rođena je na Novom Zelandu i odrasla kao peto od sedmoro djece. Navršivši osam godina, Lucy je sa najboljim prijateljem prerađivala bajke u predstave, a igrali su ih pred svom dostupnom publikom. Početak njene karijere obilježilo je odustajanje američke glumice od sporedne uloge Xene u seriji “Hercules: The Legendary Journeys“ koja se snimala u Lucynom rodnom gradu. Lucy Lawlws u ulozi Xene svidjela se publici, što je rezultiralo snimanjem vlastite serije “Xena: Warrior Princess“. Nakon toga, igrala je Rizzo u broadwayskoj produkciji predstave “Grease“, bila voditeljica “Saturday Night Live“, u prah pretvorila Calistu Flockhart u Claymationu na “Celebrity Deathmatch“, te spasila Barta i Lisu u “The Simpsons“. Kultni televizijski status dodatno je osigurala ulogama u serijama “The X Files“ i “Battlestar Galactica“.

Nakon što se u listopadu 2008. pojavila u showu “Celebrity Duets“, navukla se na izvedbe u živo i krenula u novom kreativnom pravcu. Nastupa u rasprodanim predstavama u prestižnom Roxyju u Los Angelesu i u Canalroom u New Yorku.
Uloga Xene priskrbila joj je mnogobrojnu sljedbu homoseksualaca, pa glumica podupire rad The Richmond/Ermet AIDS Foundation (R.E.A.F.) iz San Francisca, te Trevor Project, državnu telefonsku liniju namijenjenu homoseksualcima i zbunjenoj mladeži. U vlastitoj je zemlji povjerenica National Children’s Starship Hospital I dobitnica Kraljičine nagrade za zasluge (Order of Merrit) za predan rad u zajednici na Novom Zelandu. Najvećim uspjehom smatra ulogu u pokretanju centra za sprječavanje zlostavljanja djece Pua Waitahi u Aucklandu.

TERESA PALMER (Violet Nottingham) prozvana je australijskom zvijezdom sutrašnjice od strane Screen International 2005. godine, kada je privukla i pažnju publike širom svijeta. Igrala je glavnu ulogu u nezavisnom australskom filmu “2:37” koji je nagrađen na filmskom festivalu u Cannesu, kao i na međunarodnom filmskom festivalu u Torontu. Za kompleksni portret srednjoškolke s mračnom tajnom, Australian Film Institute nominirao je Teresu Palmer za najbolju glumicu. Nastavila je ulogom u “The Grudge 2” japanskog redatelja Takashi Shimizua uz Sarah Michelle Gellar I Jennifer Beals.
Ostale uloge uključuju I onu glavnu uz Daniela Radcliffa u Rod Hardyjevom filmu o odrastanju “December Boys”. Nedavno je završila sa snimanjem filma “Young Americans”, u kojem igra uz Tophera Gracea.

AISHA TYLER (Donna Hynde) pod holivudske je reflektore stigla nakon dugotrajnog angažmana na čelu emisije “Talk Soup” kanala E! Entertainment. Ubrzo se prebacila na filmske i televizijske uloge, te bila prva afroamerikanka koja je dobila zapaženiju ulogu u seriji “Friends”. U filmu “Ghost Whisperer” glumila je uz Jennifer Love Hewitt, a upečatljive uloge ostvarila u vrhunskim serijama “CSI” i “24”. U Zlatnim globusom nagrađenoj seriji “Nip/Tuck” gostovala je dirljivom ulogom žrtve šokantnog nasilja, a pojavila se i u “Curb Your Enthusiasm” (HBO), “Reno 911” i “The Boondocks”.

Uloge u filmovima uključuju onu uz Kevina Bacona u kriminalističkoj drami “Death Sentence”, u komediji “Balls of Fury” sa Cristopherom Walkenom, te filmu “Black Water Transit” čija je radnja smještena u New Orleans nakon katastrofalnog uragana Katrina, a igraju Laurence Fishburne, Karl Urban I Brittany Snow. Aisha Tyler primjećena je I u filmovima “.45” I “The Santa Clause 3”. Glavnu ulogu odigrala je u televizijskoj drami “For One Night”, prema istinitoj priči o segregaciji na maturalnoj zabavi u Atlanti, u produkciji Lifetime Television. John Woo producirao je “Southland”, nadolazeću policijsku kriminalističku dramu, koju je Aisha Tyler napisala, režirala i u kojoj glumi.
Karijeru je započela kao stand-up komičarka u “The Tonight Show”, “Late Night with David Letterman”, “Today”, “Pollitically Incorrect”, “Jimmy Kimmel Live” i “The Late Late Show”. Nedavno je snimila jednosatni stand up nastup za Comedy Central, koji će u eter bili pušten početkom 2009. godine. Snimljen je u njenom rodnom San Franciscu u svjetski poznatom Filmoreu.
Aisha Tyler je i uspješna spisateljica – 2004. godine izdala je uspješnu knjigu “Swerve: Reckless Observations of a Post-Modern Girl”. Knjiga je skup duhovitih eseja o pop kulturi u kojima Aisha komentira usputni seks, zagonetke platonske ljubavi, hip-hop video spotove, brak I Sun Tzuovo “Umijeće ratovanja”. Često piše za magazin Glamour, za koji je u nizu članaka analizirala nerealan medijski portret ženske ljepote.

Esquire ju je nazvao “slatko zločestom” stavivši je na Listu žena koje volimo; redakcija Maxima dvije ju je godine za redom stavljala na listu “Hot 100”; Vibe ju je okrunio naslovom “Kraljice komedije”; Tongue je zaključio da je “(ona) ta nemoguća kombinacija napaljive-do-boli, a opet cool…najnevjerojatnija preplet kvaliteta od Charlie Pridea.”

JONATHAN MORGAN HEIT (Patrick) već je od malih nogu znao da želi postati glumac. Kao osmogodišnjak je započeo karijeru na televiziji, u reklamama i u kazalištu, a prvu filmsku ulogu odigrao u filmu “Priče za laku noć”.
Heit se pojavio u emisiji “The Showbiz Show” Comedy Centrala, NBC-jevoj seriji “ER”, ABC-jevoj “General Hospital” i CBS-ovoj “Close to Home”. Glumio je u reklamama za Comcast, Zales, Dodge Caravan, Wal-Mart, Publix i Barilla Pasta.

Na kazališnim je daskama ostvario uloge u predstavama “The Beauty and the Beast”, “High School Musical” i “Little Shop of Horrors” u produkciji Youth Academy of Dramatic Arts. Igrao je ulogu Sledgea u “Evil Schemeevil” za Silverlake Children’s Theatre Group, a za vrtićku je djecu igrao u Montessori predstavama Shir Hashrima “For the Love of Three Oranges”, “Queel EL C” i “MacBeth”.
Pruža veliku pomoć u sakupljaju novaca za fond za borbu s autizmom, te za volontersku grupaciju Big Sunday. Njegovi interesi uključuju i plesanje, jahanje, nogomet, košarku, biciklizam, vožnju na dasci i mađioničarske trikove.

LAURA ANN KESLING (Bobbi) rođena je u Scottsdaleu u Arizoni i od tad je u pokretu.
Putujući za majkom – profesionalnom sportašicom – Laura Ann je do prvog rođendana letjela na više od trideset avionskih linija. Inspirirana putovanjima svijetom, mlađahna je glumica već kao trogodišnjakinja uveseljavala obitelj predstavama. Sa četiri godine objavila je da se želi profesionalno baviti glumom. Njeni su roditelji napokon popustili, pa je tako kao petogodišnjakinja upisana u lokalnu glumačku školu gdje ju otkrila talent managerica Susie Mains. Uskoro je dobila uloge u reklamama za Denver Mattress, VW Mini-Van, Playmate dolls, Juicy Juice…

Pozirala je za plakate za Neo Pets i Homewood Suites, a snimila i sinhronizacije za “Desperate Housewives“. Čitava obitelj preselila se u Los Angeles kako bi Laura Ann mogla nastaviti s radom, a ubrzo je uslijedila i uloga u “Pričama za laku noć“.
U slobodno vrijeme osmogodišnja glumica voli skijati, plivati, gimnasticirati, uči borilačke vještine i golf s mamom.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!