Vijesti

Blic novosti iz HDTV svijeta [6.1.2009.]

Canon predstavio nove HD kamkordere na CES sajmu 2009

Kao što je to učinio i prošle godine, tako je i ove Canon predstavio cijeli niz HD kamera koje će se pojaviti na tržištu ove godine. Pogledajmo ukratko pet najnovijih. VIXIA HF S10 i VIXIA HF S100 su modeli s 32 GB interne memorije kao i SDHC utorom za dodatno memorijsko proširenje. Oba uređaja posjeduju napredni DIGIC DV III procesor slike, 8.59-megapixel Full HD CMOS senzor, detektor lica, Auto Exposure sustav, kao i mogućnost slikanja do 8-megapiksela. Iduća dva modela su VIXIA HF20 i VIXIA HF200, a koji posjeduju 3.59-megapixel Full HD CMOS senzor i 15x leću. Za kraj, tu je HV40 HDV model koji posjeduje 2.96-megapixel Full HD CMOS senzor, 10x zoom leću, nativnu 24p podršku, kao i Custom Key mod. Nema informacija o cijeni i dostupnosti navednih modela. [EngadgetHD]

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!