Audio-video uređajiMonitori

Nova linija LCD monitora iz AOC-a namjenjena igračima [PR]

AOC je predstavio novu liniju LCD monitora namjenjenih u prvom redu igračima. Gamer Certified serija dizajnirana je kako bi ponudila kvalitetu slike i performanse u skladu s današnjim igrama visoke razlučivosti i velike brzine izvođenja.
Kako stoji u službenom priopćenju Gamer Certified serija omogućuje igračima da vide HD igre onako kako su to dizajneri zamislili. Svi zasloni ove serije će ponuditi visoki kontrast i vrijeme odziva od dvije milisekunde uz kontrolu dinamičkog kontrasta. Zasloni će posjedovati i HDMI ulaze kako bi bili lakše povezivi s modernim grafičkim karticama i next-gen konzolama, a za sada je poznato da će biti dostupni u veličini od 22 inča (55 cm), omjera stranica 16:10. Deklarirani kontrast iznosi 12,000:1, a dinamički se može popesti na 100,000:1, ako je za vjerovati brojkama.

Osim dobrih performansi, zasloni će biti i moderno dizajnirani uz tamno crveni obrub i sjajnu crnu plastiku čiji će rubni profili biti potpuno prozirni.

Sve u svemu, zanimljivi zasloni dobrih performansi, barem na papiru. Tek će testovi i preporučena cijena otkriti vrijedi li uložiti u jedan takav model…

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!