Home » Vijesti » Audio-video uređaji » PlayStation®Vita od sada dostupna u Tisak media centrima

PlayStation®Vita od sada dostupna u Tisak media centrima

Playstation-Vita-dostupan-u-hrvatskoj

Zagreb, 28. 2. 2012. – Nakon razdoblja ekskluzivne predrezervacije najnovije PlayStation konzole PlayStation®Vita-e od 22. veljače 2012. PlayStation®Vita dostupna je na hrvatskom tržištu i u Tisak media centrima.

Nova PSVita igračima donosi jedinstveni doživljaj igre poput nijedne druge prijenosne igraće konzole na tržištu zahvaljujući jedinstvenim značajkama među kojima su izniman dodirni zaslon OLED i stražnji touch pad, dvostruki analogni kontroleri, senzori pokreta i dvostruke kamere. Najnovija inovacija s područja prijenosnih igraćih konzola pojavila se istodobno na tržištima u Europi, Africi, Bliskom Istoku, Australiji i Novom Zelandu, Sjevernoj Americi pa i Hrvatskoj!

Tako Tisak media centri nude odabir između PS Vita-e WiFi i PS Vita-e WiFi/3G, koje omogućuju korisniku da se poveže sa svijetom oko sebe zahvaljujući razvijenom Internet sustavu u samoj konzoli. Za korištenje 3G mreže u Hrvatskoj potrebno je u svoju PS Vita-u staviti SIM DATA karticu izdanu od bilo kojeg operatera, a zahvaljujući jednostavnom sistemu pretraživanja Interneta moguć je brz i jednostavan pronalazak osobe u blizini s PSVita-om i mogućnost multiplayer igre.

Osim samih konzola u Tisak media centrima dostupno je i mnoštvo dodatnih artikala poput PS Vita memorijske kartice od 4, 8 i 16 gigabajta, PSVita USB kabla, posebnih adaptera – PSVita AC Adaptor i PSVita Mini AC adapter, te PSVita paket pribora Pack 10. Budući da PSVita podrazumijeva igranje u pokretu, u ponudi se nalazi i mnoštvo dodataka pogodnih za putovanja: PSVita EVA torbica, PSVita Travel Kit, PSVita Travel Pack, te PSVita punjač za auto. Za potpuni doživljaj slike i zvuka tu je i Sony-jev PSVita In-ear Headset, te PSVita komplet pribora za zaštitu, PSVita plastična kutijica za zaštitu/stalak i PSVita silikonska navlaka koje PSVita-u štite u slučaju pada.

Uz PSVita konzolu dostupne su i specijalno napravljene igre, po prvi puta u HD rezoluciji i s prekrasnom dinamikom boja. Igre napravljene ekskluzivno za PS Vita-u tako uključuju: Army Corps. of Hell, Everybody’s Golf, F1 2011, FIFA 2012 (EA Sports FIFA Football), Little Deviants, ModNation Racers: Road Trip, Reality Fighters, te Uncharted Golden Abyss.

Osim u Tisak media centrima PSVita WiFi, PSVita WiFi/3G kao i svi spomenuti artikli, te video igrice dostupni su i putem Internet prodaje na www.tisakmedia.hr. Online narudžbom ostvaruje se pravo i na besplatnu dostavu na odabrani kiosk Tiska.

Izvor: IM&C PR

About Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave.

One comment

  1. Isprobao i moram reai kako mi konzola nije nikako legla…
    pogotovo raspored i veličina tipki. Ovo je dizajnirano po malom japancu od 4 godine..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

lg-lb650v-header

LG 42LB650V Cinema 3D webOS televizor – recenzija

U suradnji s Technomarketom, nakon prve serije video priloga za LG-jeve modele iz serije 5, ...

Sir-Howard-Stringer-Kazuo-Hirai

Predsjednik Sonyja Sir Howard Stringer odlazi u mirovinu

Sir Howard Stringer, biznismen rodom iz Walesa, 2005. godine je postao prvi stranac na mjestu ...