FilmoviVijesti

Završeno snimanje filma The Dark Knight Rises u Pittsburghu

Mega popularna filmska franšiza o Batmanu završava snimanje u Pittsburghu, nakon čega redatelj Christopher Nolan nastavlja produkciju u Los Angelesu…
Snimanje filma “The Dark Knight Rises” do sada je odrađeno u Indiji, Engleskoj i Škotskoj, dok je najnovija produkcija bila u Pitssburghu. Doista Gotham city i nije baš tako malen grad.

Sljedeća faza snimanja uključuje odlazak ekipe u Los Angeles za daljnju filmsku produkciju. Zanimljivo je, da bi označili kraj snimanja u Pittsburghu, Warner Bros je preuzeo cijelu jednu novinsku stranicu u lokalnoj izdavačkoj kući (the Pittsburgh Gazette) da bi jednostavno rekao “Hvala”, na svoj način, naravno!

Samo snimanje se nastavlja do listopada, kad će biti u završnoj fazi u New Yorku. Zatim slijedi poduži post-produkcijski period da bi film bio spreman za objavu u lipnju 2012.

Možda dođe i do objave novog trailera u vrijeme Božića, nikad se ne zna.

Izvor: Den Of Geek

Adsense

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!