Home » Filmovi » Završeno snimanje filma The Dark Knight Rises u Pittsburghu

Završeno snimanje filma The Dark Knight Rises u Pittsburghu

Mega popularna filmska franšiza o Batmanu završava snimanje u Pittsburghu, nakon čega redatelj Christopher Nolan nastavlja produkciju u Los Angelesu…
Snimanje filma “The Dark Knight Rises” do sada je odrađeno u Indiji, Engleskoj i Škotskoj, dok je najnovija produkcija bila u Pitssburghu. Doista Gotham city i nije baš tako malen grad.

Sljedeća faza snimanja uključuje odlazak ekipe u Los Angeles za daljnju filmsku produkciju. Zanimljivo je, da bi označili kraj snimanja u Pittsburghu, Warner Bros je preuzeo cijelu jednu novinsku stranicu u lokalnoj izdavačkoj kući (the Pittsburgh Gazette) da bi jednostavno rekao “Hvala”, na svoj način, naravno!

Samo snimanje se nastavlja do listopada, kad će biti u završnoj fazi u New Yorku. Zatim slijedi poduži post-produkcijski period da bi film bio spreman za objavu u lipnju 2012.

Možda dođe i do objave novog trailera u vrijeme Božića, nikad se ne zna.

Izvor: Den Of Geek

About Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

interstellar-matthey

Interstellar potvrdio titulu najočekivanijeg filma godine

Već nakon prvog vikenda prikazivanja u svjetskim kinima novi blockbuster redatelja Christophera Nolana – INTERSTELLAR potvrdio ...

interstellar-trailer-header

Nolan preporučuje gledanje filma Interstellar u 70mm IMAX tehnici

Christopher Nolan, redatelj filmova “Dark Knight” i “Inception”, jedan je od rijetkih redatelja koji je ...