Home » Obavijesti/ostalo » HD televizija traži suradnike!

HD televizija traži suradnike!

S obzirom na količinu novosti vezanih uz HDTV, kao i količinu ponuđene tehničke opreme u našim trgovinama, trenutnim kapacitetima uz najbolju volju i pomno planiranje vremena ne možete sve popratiti na stranici, te smo trenutno u potrazi za kreativnim i zainteresiranim osobama koji bi nam pomogli. U prvom redu nas zanimaju entuzijasti i oni koji prate ovo područje tehnike, bilo kroz hobi ili profesionalno, kao što su primjerice zaposlenici na odjelu tehničke opreme u tehničkim dućanima i trgovačkim centrima.

Prvenstveno bismo željeli povećati količinu recenzija, te ostvrta na opremu koja se nudi u našim dućanima, jer većina upravo traži takve informacije na ovim stranicama. HDtelevizija također ima ostvarene suradnje s mnogim distributerima, te nudimo mogućnost da preko nas testirate nove proizvode i pišete njihove recenzije. Za ove radnje isključivo tražimo suradnike iz Zagreba s kojima bi se prije suradnje odradio informativan razgovor i dogovorili detalji.

Postoje mnogi aspekti stranice koji bi mogli biti bolji, no potrebni su suradnici uz koje bi se stvari mogle pokrenuti i od stranice stvoriti cetralno mjesto za informiranje o svemu vezanome za HDTV u ovoj regiji. Uz suradnike tražimo i moderatore na forumu, a isti se mogu javiti ili preko kontakt forme ili putem privatnih poruka na našem forumu.

Svo se pitanje vrši u web sučelju kojem se pristupa s bilo kojeg računala, a isto podsjeća na rad u Wordu. HD televiziju pogoni WordPress CMS sustav, vrlo jednostavan i optimiran za tražilice, tako da će vaši članci osvanuti na Google-u u roku par sati, za razliku od ostalih sustava kod kojih indexiranje zna potrajati mnogo duže. Svake pola minute se sprema vaš rad, a isti je moguće pospremiti i nastaviti na njemu raditi kada god vama odgovara. Više informacija o sučelju i kako pisati će dobiti zainteresirani na e-mail.

Za rad će suradnici biti i adekvatno plaćeni, a cijena po kartici ovisi o tome koja se tematika piše, te koliko je dug tekst. O cijeni po kartici više detalja na e-mail.

Za sva pitanja stojimo vam otvoreni putem naše kontakt forme, gdje možete poslati upit o svemu što vas zanima, a vezano je uz suradnju, forum ili neki drugi aspekt stranice.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*