Obavijesti/ostalo

HD televizija traži suradnike!

S obzirom na količinu novosti vezanih uz HDTV, kao i količinu ponuđene tehničke opreme u našim trgovinama, trenutnim kapacitetima uz najbolju volju i pomno planiranje vremena ne možete sve popratiti na stranici, te smo trenutno u potrazi za kreativnim i zainteresiranim osobama koji bi nam pomogli. U prvom redu nas zanimaju entuzijasti i oni koji prate ovo područje tehnike, bilo kroz hobi ili profesionalno, kao što su primjerice zaposlenici na odjelu tehničke opreme u tehničkim dućanima i trgovačkim centrima.

Prvenstveno bismo željeli povećati količinu recenzija, te ostvrta na opremu koja se nudi u našim dućanima, jer većina upravo traži takve informacije na ovim stranicama. HDtelevizija također ima ostvarene suradnje s mnogim distributerima, te nudimo mogućnost da preko nas testirate nove proizvode i pišete njihove recenzije. Za ove radnje isključivo tražimo suradnike iz Zagreba s kojima bi se prije suradnje odradio informativan razgovor i dogovorili detalji.

Postoje mnogi aspekti stranice koji bi mogli biti bolji, no potrebni su suradnici uz koje bi se stvari mogle pokrenuti i od stranice stvoriti cetralno mjesto za informiranje o svemu vezanome za HDTV u ovoj regiji. Uz suradnike tražimo i moderatore na forumu, a isti se mogu javiti ili preko kontakt forme ili putem privatnih poruka na našem forumu.

Svo se pitanje vrši u web sučelju kojem se pristupa s bilo kojeg računala, a isto podsjeća na rad u Wordu. HD televiziju pogoni Wordpress CMS sustav, vrlo jednostavan i optimiran za tražilice, tako da će vaši članci osvanuti na Google-u u roku par sati, za razliku od ostalih sustava kod kojih indexiranje zna potrajati mnogo duže. Svake pola minute se sprema vaš rad, a isti je moguće pospremiti i nastaviti na njemu raditi kada god vama odgovara. Više informacija o sučelju i kako pisati će dobiti zainteresirani na e-mail.

Za rad će suradnici biti i adekvatno plaćeni, a cijena po kartici ovisi o tome koja se tematika piše, te koliko je dug tekst. O cijeni po kartici više detalja na e-mail.

Za sva pitanja stojimo vam otvoreni putem naše kontakt forme, gdje možete poslati upit o svemu što vas zanima, a vezano je uz suradnju, forum ili neki drugi aspekt stranice.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!