Obavijesti/ostaloOstalo

Ultra HD televizori u novoj bazi podataka HD Televizije

baza-uhd-televizora

Od ove godine na stranicama HD Televizije nalazi se nova baza podataka s pregledom Ultra HD televizora od 2014. godine pa nadalje. Za razliku od naše prethodne baze podataka, nova je mnogo preglednija, interaktivnija i podržava prikaz na mobilnim telefonima i tabletima. Osim pregleda svakog modela za sebe, njihovih specifikacija i zaključaka relevantnih recenzija, moguće je televizore međusobno uspoređivati, što vjerujemo da će se mnogima svidjeti.

Bazi možete pristupiti na ovom linku, odnosno preko padajućeg izbornika sekcije “Baze podataka”.

baza-uhd-tv-lokacija
Bazi možete pristupiti klikom na link u glavnom izborniku.

Trenutno se u bazi nalaze modeli za 2014. godinu, njih ukupno 29. Svaki televizor ima svoje specifikacije, kratak opis, cijenu i mogućnost da korisnici ostave svoju ocjenu i napišu kratke dojmove. Pozivamo sve koji posjeduju neki od televizora koji se nalaze u bazi da ostave svoj komentar jer će tako pomoći i drugima prilikom odabira novog televizora.

Osim recenzija korisnika, u bazu podataka smo dodali i zaključke relevantnih stranica koje također provode testiranje televizora, a tijekom godina ih pratimo i smatramo da pišu kvalitetno i objektivno. Link na takve recenzije ćete pronaći također na stranici televizora.

baza-uhd-televizora-proizvod
Stranica s informacijama za Samsungov HU8500 Ultra HD televizor, jedan od 29 koliko ih se trenutno nalazi u bazi.

Osim pregleda osnovnih specifikacija za svaki televizor zasebno, moguće ih je uspoređivati jedan pored drugog putem tipke “usporedi”. Tako možete dva ili više televizora usporediti i vrlo brzo doznati po čemu se razlikuju.

usporedba-televizora
Usporedba specifikacija.

Cijene se u ovom trenutku provjeravaju ručno i to na mjesečnoj bazi, no nastojati ćemo proces automatizirati prije nego što dođu televizori za 2015. godinu.

Kao što je i sam internetu u svojevrsnoj “beta” fazi, odnosno stalno se nadograđuje i poboljšava, tako i ova baza nije savršena i može se dodatno poboljšati. Mi slušamo naše čitatelje i korisnike, tako da nam slobodno napišite komentar kako vam se baza čini, te što bismo još mogli dodati/promijeniti.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!