Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Western Digital tiho predstavio WD TV HD Media Player

Western Digital tiho predstavio WD TV HD Media Player

Western Digital, poznati proizvođač tvrdih diskova i gotovih eksternih rješenja za pohranu podataka na tržište je izbacio zanimljiv uređaj – WD TV HD Media Player, a koji služi za reprodukciju multimedije s vaše USB memorije na vašem HDTV-u. Uređaj bi trebao omogućiti reprodukciju u fullHD 1080p razlučivosti, a nudi i korisničko sučelje na zaslonu na koji je spojen preko kojeg birate datoteke koje želite reproducirati. Nažalost, nismo uspjeli pronaći informacije o podržanim formatima, no nekako nam se čini da je Matroska nepodržana. U svakom slučaju vrlo interesantan uređaj, posjeduje 2 USB-a za paralelno korištenje dvije memorije, te HDMI i komponentne izlaze. Cijena na BestBuy-u je 99 dolara, što i nije tako strašno za ovako praktičan uređaj… U nastavku pogledajte službene specifikacije na engleskom jeziku.

 • Compatible with My Passport portable hard drives and other USB storage devices
 • Full HD 1080p video playback and navigation
 • Dock-and-play convenience
 • Provides access to 2 USB drives simultaneously
 • HDMI and composite video interfaces for easy connection to a TV
 • Ultracompact design for easy portability
 • Includes My Passport hard drive stand, compact remote with batteries, composite A/V cable, AC adapter, media converter software and owner’s manual
[EngadgetHD]

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

One comment

 1. Pozdrav HD-ovcima :)
  Ako netko ima više iskustva, molim pomoa. Namjeravam kupiti gore navedeni WD TV HD Media Player i eksterni hard disk. Na eksterni hard bi stavio divix, dvd filmove (u buduanosti i hd…). Pitanje je: u koji format i da li u više particija moram formatirati eksterni hard disk, a da sadržaj sa PC-a mogu bezbolno snimati na njega i da to bude moguae gledati preko gore spomenutog playera?
  Možete me i uputiti na forum, ako je negdje o tome vea pisano.
  Hvala, unaprijed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*