Home » Filmovi » Besplatne ulaznice za kina IMAX, Gold Class i Cineplexx u ponedjeljak 16. travnja

Besplatne ulaznice za kina IMAX, Gold Class i Cineplexx u ponedjeljak 16. travnja

1st-bday-theaters

U ponedjeljak 16. travnja će ljubitelji filmova doći na svoje jer Cinestar Arena u Zagrebu, te Cineplexx dvorane u Splitu i Osijeku slave svoj prvi rođendan, povodom kojeg će ponuditi specijalnu pogodnost za sve posjetitelje. Tehnički najnaprednija kino dvorana u ovom dijelu Europe, IMAX za jednu kupljenu kartu drugu daje besplatno, a isto vrijedi i za standardne, te najluksuzniju Gold Class dvoranu, a koja tokom projekcije nudi i gastronomsku ponudu.

Cineplexx Avenue Mall Osijek i Split će filmoljupcima također besplatno dati jednu ulaznicu za svaku kupljenu, a oni koji su rođeni 16. travnja će biti posebno tretirani – uz besplatnu ulaznicu dobiti će gratis mali meni s kokicama i pićem po izboru!

U ponedjeljak posjetitelje na proslavi čekaju hit filmski naslovi poput: Lorax: Zaštitnik šume, Američka pita: Oklupljanje, Titanic 3D, Nedodirljivi, Igre Gladi, Snjeguljica, Bijes Titana, J. Edgar i mnogi drugi.

Ukoliko već niste, svakako preporučujemo da iskoristite ovu pogodnost, posebice za IMAX dvoranu čiju audio-vizualni dojam treba barem jednom svatko doživjeti. Sretan rođendan!

Za posjet službenim stranicama kina kliknite na njihovu sliku:

imax

cineplexx

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

4dx-laser-projektor-cinestar-1

Novi laserski projektor u 4DX dvorani CineStar Arene

Blitz-CineStar je postavio najnoviji laserski projektor Barco DP2K-20CLP u 4DX dvoranu u CineStar Arena IMAX u ...

TX-65CZ950E-Variation_Image_for_See_All_1Global-1_20150813

Panasonic 65CZ950E UHD OLED TV – mini recenzija

Prošlog smo vikenda na AV Showu u zagrebačkom Hotelu Sheraton imali priliku uživo pogledati prvi Panasonicov ...