Audio-video uređaji

HD Guru: LaserVue L65-A30 među najboljima ikad testiranim HDTV-ima

Prije oko dva tjedna smo pisali o prvoj recenziji Mitsubishijevog LaserVue televizora temeljenog na laserskoj tehnologiji prikaza slike, no kako je prva recenzija bila objavljena u Time-u i više lifestyle nego tehničkog karaktera, zaključke iz iste nismo uzimali kao referentne i do kraja uvjerljive. Danas imamo čvršće dokaze zahvaljujući recenziji gdina Garyja Mersona, poznatijeg kao HD Guru, a koji je testirao LaserVuew L65-A30 kroz niz svojih testova i zaključio da je ovo jedan od najboljih HDTV-a koji je imao prilike testirati. Uistinu, HD Guru tvrdi da ovaj televizor ima najbolji gamut (skup boja koji uređaj može prikazati), a isto vrijedi i za svjetlinu. Kontrastu također nema se što za prigovoriti, dobar je kao i vrhunski Pioneer Kuro model, a kao šlag na tortu ide iznimno mala potrošnja el. energije od samo 96 vata (65-inčni model, 60-inčni LCD troši 320 vata). Kompletnu recenziju pročitajte na stranicama HD Gurua. [EngadgetHD]

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!