Nagradne igreObavijesti/ostalo

Nagradna igra HDtelevizije [18.10 – 1.12.2008.]

Nakon podosta govora oko nadolazeće nagradne igre na stranicama HDtelevizije, naposljetku su se svi pikseli poslagali kako treba i možemo ponosno obznaniti pravila nagradne igre, kao i vrlo uzbudljive nagrade. Nakon ljetnih mjeseci ponovno broj posjetitelja raste, te zahvaljujemo svima onima koji nas prate bilo direktnim posjetama stranici, preko RSS kanala, e-mail newslettera ili na neki drugi način, a posebno hvala ide svima koji komentiraju naš rad bilo komentarima ispod postova ili na forumu. Upravo je forum segment koji želimo poboljšati, te se uvjet za sudjelovanje usko tiče Vašeg angažmana i broja postova kojih imate u bilo kojoj kategoriji foruma.

Pravila nagradne igre

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti sljedeće: ukoliko se već niste, registrirajte se na forum (link), te do 1. prosinca ove godine sakupite najmanje 5 postova. Dopušteno je otvarati nove teme, odgovarati na postojeće u skladu s pravilima foruma, dok spam postovi i postovi s jednom rječju ili smajlijem se neće računati i prijave takvih članova se neće prihvaćati. Napominjemo kako broj postova nakon 5 ne povećava šanse za dobitkom, dakle jednaku šansu ima član s 5, 50 ili 500 postova. Jednom kada ste ih sakupili, ispunite dolje priloženu formu, a u kojoj navedite vaše puno ime i prezime, adresu, te Vaše ime, tj. nickname na forumu. Članovi koji već sada imaju više od 5 postova mogu odmah ispuniti formu.

Kontakt forma za prijavu:

[wpcf]

Primjer ispunjene forme:

Nagrade

1. nagrada: Sharp Aquos BD-HP20S Blu-ray reproduktor daruje Utema

Ukratko, radi se o Blu-ray reproduktoru koji podržava Blu-ray profil 1.0 ravno iz kutije, a čita normalno DVD i CD medije. Kao i drugi proizvođači, tako i Sharp savjetuje da se ovaj uređaj koristi s nekim TV zaslonom iz njihove linije, kako bi se otvorile nove mogućnosti na daljinskom upravljaču putem AQUOS LINK tehnologije. Tu su svi potrebni priključci, premda je grijeh koristiti bilo koji drugi video priključak osim HDMI-ja, no čisto za vlasnike starijih zaslona koji još nisu prešli na HD Ready tehniku, tu su priključci i za njih. Uređaj je također sposoban optimirati sliku DVD filmova na 1080p razlučivost, čime se dobije za nijansku oštrija slika. Recenzija, dio 1 i dio 2.

2. nagrada: Profigold PROV 1002 daruje Sonus Art

HDMI kabel tvrtke Profigold, oznaka PROV 1002. Riječ je o novoj varijanti njihovog poznatog dvometarskog kabela PGV 1002, pozlaćenih konektora i metalnog kućišta. Kabel je duplo oklopljen, visoke rezolucije i čistoće ( 99,9996 % Oxygen Free Copper conductors).

3. nagrada: Logitech QuickCam E3500 Plus daruje Logitech Hrvatska

Logitech web kamera Quickcam E3500 VGA razlučivosti s mogućnošću softverskog skaliranja sadržaja na 960x720p, te snimanja do 30 sličica u sekundi. Mogućnost montiranja na monitor (LCD/CRT), spajanje putem USB sučelja. U pakiranju dolazi i headset.

4. nagrada: Logitech Trackman Wheel daruje Logitech Hrvatska

Logitech TrackMan Wheel trackball, sučelje USB, PS/2, 3 tipke + kotačić, Marble tehnologija, stacionarni dizajn.

– – – – – –

Nagradna igra vrijedi samo za osobe s prebivalištom unutar granica Republike Hrvatske.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

Sve nagrade se isporučuju originalno zapakirane.

Nagrade se šalju u cijelu Hrvatsku poštom, dok za područje Zagreba je moguća primopredaja. Više detalja oko primopredaje će dobiti dobitnici u e-mail poruci.

Nagradna igra traje od 18.10. do 1.12. 2008. godine. Nickovi dobitnika i gradovi iz kojih dolaze će biti objavljeni na stranici 1.12.2008. u poslijepodnevnim satima.


Svima želimo mnogo sreće!

Menadžment HDtelevizije

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!