FilmoviFilmska glazba

Recenzija [OST]: Get Smart (Uhvati Smarta)

Nakon melankolično misterioznog albuma za drugi film Dosjea X, na red je došao nešto vedriji album. Zapravo, mnogo vedriji jer je u pitanju glazba iz komedije koja parodira na špijunske filmove tipa James Bond. Sukladno tematici, glazba je šarolika i zabavna, a potpisuje ju Trevor Rabin, kompozitor kojeg najviše pamtimo po fenomenalnim ostvarenjima u filmovima Armageddon, 6. Dan Duboko Modro More, te oba nastavka Nacionalnog Blaga. Hoće li se i Get Smart naći na listi njegovih najboljih ostvarenja?

Film Uhvati Smarta sam odgledao u kinu i za kao zabava za petak navečer bio je i više nego dovoljan. Film je cijelim trajanjem zanimljiv, humora ne manjka, a ni glumačka postavka nije za zanemariti. Inače, film se temelji na istoimenoj seriji iz davne 1965 godine, a u kojoj je ulogu agenta Smarta preuzeo Don Adams. Steve Carell je u ovom remakeu preuzeo njegovu ulogu i držim da ju je dobro odradio. Inače, Carell je poznatiji svekoliko javnosti po ulogama u filmovima Svemogući Bruce, Svemogući Evan i 40. Godišnji Junfer, no pravu je popularnost stekao ulogama u serijama The Office i The Daily Show.

OK, natrag na temu, pogledajmo za početak listu pjesama koje ćete pronaći na albumu:

  1. Smart Dreams
  2. Get Smart Theme
  3. Cake Factory
  4. Theme (Look One)
  5. Max Denied
  6. Max Takes A Bow
  7. Dropping Like Flies
  8. Theme (Look Two)
  9. Agent 23
  10. Max Ejects
  11. Skydiving
  12. Laser Hallway
  13. Entering Moscow
  14. Rooftop Fight
  15. Max Calls 99
  16. Theme (Look Three)
  17. The Big Chase
  18. Wish We Had More Time
  19. Smart Exit
  20. Theme (Look Four)
Adsense
1 2Sljedeća stranica

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!