Vijesti

Panasonic plazme s VieraCast internet sadržajima ovoga ljeta

Panasonic je još na CES sajmu u Las Vegasu početkom godine najavio VieraCast liniju plazma televizora s podrškom za pregled sadržaja direktno s interneta, no nakon što je najavljeni datum izlaska na tržište zakazao (proljeće ove godine), Panny obećava da će se pojaviti na tržištu ovoga ljeta.

Panel dakle posjeduje RJ-45 mrežni priključak kojim možete povezati lokalnu kućnu mrežu i uz aktivnu internet konekciju pregledavati video sadržaje na YouTube-u, te pregledavati slike putem Google-ovog Picasa servisa za upload i pregled slika.

Premda ove plazme više nisu jedine koje imaju podršku za YouTube i internet servise direktno na zaslonu, Panasoinc PZ850 serija će ponuditi mnogo toga atraktivnog, a internet podrška će biti samo šlag na torti. Visoki kontrast, jednostavan pristup postavkama za kalibraciju, THX-certifikat, svi potrebni konektori (uključujući SD slot za memorijske kartice i RS-232C za dijagnostiku), te 24p nativna reprodukcija dovolji su razlozi da bacite oko na ovaj model kada se pojavi na policama dućana.

PZ850 serija će biti dostupna u tri verzije, 46, 50 i 58 inča, dok cijena još nije poznata…

U prilogu članka pogledajte EngagetHD-ov kratak sneek peak na ovaj panel sa CES-a 2008 sajma:

Panasonic @ CES 2008

Izvor: EngadgetHD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!