Vijesti

Tri nove tipkovnice iz Logitech-a

Logitech Cordless Desktop S520

Sa svojom mat-crnom i sivom paletom, zaobljenim rubovima i lagano zakrivljenom podlogom za odmor zglobova ruke te ravnim linijama tipkovnice u punoj veličini, suvremena i kompaktna S520 tipkovnica upotpunjava veliki broj računala. Uz to, bežični laserski miš vrhunske izvedbe donosi iznimnu preciznost i lakše micanje, u usporedbi s optičkim mišem.
Nova Logitechova kombinacija tipkovnice i miša donosi trajnost baterija do 8 mjeseci za miša te čak 15 mjeseci trajnosti za tipkovnicu. S pristupom programima kao što su Word®, Excel® ili Internet pregledniku pritiskom na samo jednu tipku – automatski dolazite do omiljenih aplikacija. Četiri dodatne programski prilagodljive F tipke omogućavaju vam prilagodbu vaše tipkovnice na način koji vam najviše odgovara i cijeli set kontrolnih media tipki i tipki za podešavanje zvuka. Sve navedeno olakšava upravljanje vašim omiljenim zabavnim sadržajima, fotografijama i glazbom (nakon instalacije besplatnog softvera dostupnog na www.logitech.com/downloads).

Cijena i dostupnost

Logitech Illuminated tipkovnica bit će dostupna u SAD-u i Europi u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 699 kuna. Logitech diNovo tipkovnica za prijenosna računala bit će dostupna diljem svijeta u listopadu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 649 kuna. Logitech Cordless Desktop S520, kombinacija tipkovnice i miša, bit će dostupna diljem svijeta u rujnu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 429 kuna.

Logitech info

Logitech je vodeći svjetski proizvođač periferne kompjuterske opreme, nositelj inovacija u upravljanju PC računalima, Internet komunikacijama, digitalnoj muzici, upravljanju uređajima za kućnu zabavu, igraćim i bežičnim uređajima. Tvrtka je osnovana 1981. godine. Logitech International švicarska je javna kompanija trgovana na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima.

# # #

Logitech, njegov logo i ostale oznake registrirane su u SAD-u i drugim zemljama. Sve ostale robne marke i oznake vlasništvo su njihovih cijenjenih vlasnika. Za više informacija o Logitechu i njegovim proizvodima posjetite web stranicu kompanije na www.logitech.com <http://www.logitech.com>.

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!