Audio opremaRecenzije

Recenzija [2.1 audio sustav]: Logitech AudioHub

Logitech-ovo novo audio rješenje imena AudioHub zanimljiv je proizvod koji objedinjuje 2.1 audio sustav i napajani USB hub u moderno oblikovanom kućištu. Sustav namjenjen prvenstveno za korisnike prijenosnih računala koje ne zadovoljavaju ugrađeni zvučnici, a koji tu i tamo požete poslušati malo kvalitetniju reprodukciju glazbe ili audio trake filma mogli bi u ovom proizvodu pronaći solidno rješenje. Ili možda ne? Kolega ffboris će u nastavku pokušati vam pobliže opisati svoje dojmove nakon korištenja ovog inovativnog rješenja.

Specifikacije

 • Snaga zvučnika: 15 vata RMS ukupno
 • – visokotonci: dva 2-inčna drivera
 • – srednjetonac/woofer: jedan 3-inčni driver
 • frekvencijski odziv: nije definiran
 • kontrole: On/Off/Volume (sve u jednom)
 • priključci s prednje strane: nema
 • stražnji priključci: napajanje
 • bočni priključci: 3xUSB 2.0
 • spajanje s računalom: USB

Pakiranje

Oo kakva luksuzna crna duguljasta kutijica, gle unutra jos jedna, pa katronske kutjice unutar ove. Sve posebno zapakirano. Zanimljivo pakiranje za ovakav gadget. Baš gadget, nije to običan set zvučnika, to je … hm, nešto drugo.

Nastavak na spajanje s računalom na stranici 2 >

Adsense
1 2 3Sljedeća stranica

Povezani tekstovi

3 komentara

 1. Dobra recenzija ffboris! Moram potvrditi sve što si napisao jer sam koristio ovaj ure?aj neko vrijeme i dojam je daleko ispod onog što sam od ovog ure?aja očekivao. Istina, ja sam ga koristio na 15.4 inčnom laptopu i zvučnici su bili u potpunosti vidljivi, no kad sam krenuo slušati, dojam i nije bio neki. Možda me je malo previše uvjerio u svoju snagu woofer s donje strane kuaišta, no kao i kod klasičnih 2.1 sustava i ovaj potvr?uje zlatno pravilo: jedinica za bas, tj. subwoofer MORA biti na podu, ne na stolu, ne na kuaištu kompa, ne na vitrini, ne na kuhinjskom elementu (da, vidio sam to kod susjeda :). Zvuk je bolji od onog plastičnog koji dopire iz laptopa, no za cijenu za koju se prodaje može se kupiti bolji.

  Još nešto: onaj stativ za web kameru smatram beskorisnim: kamere se mogu danas bez frke staviti iznad zaslona laptopa i da obavljaju svoj posao. Ovo je praktično za one koji ne žele ništa stavljati na zaslon, no za veainu mislim da ae im ostati stajati u pakiranju…

 2. Apsulutno se slažem s Tvojim komentarina, naročito o stativu za web kameru jer današnji laptopi skoro svaki ima vec ugra?enu kakvu-takvu kamericu, a to sam zaboravio spomenuti u svojoj recenziji. Tog trena mi je bio važniji zvuk nego stativ. :-)

 3. A je, imaš pravo – pa laptopi danas imaju integrirane kamerice na pravom mjestu… Dobro, dobro, važno da si se koncentrirao na zvuk, to je ipak za recenziju najvažnije! S nestrpljenjem iščekujem tvoje nove članke!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!