Periferija/daljinskiRecenzije

Recenzija [daljinski upravljač]: Logitech Harmony 1000

ZAKLJUČAK

Logitech Harmony 1000 je daljinski upravljač koji objedinjuje niz naprednih tehnologija kako bi korisniku osigurao maksimalni komfor pri korištenju omiljenih uređaja. Ekran osjetljiv na dodir nudi oštru rezoluciju i vrlo je precizan, te je njegovo korištenje pravi užitak. Dodatne fizičke tipke služe za pristup osnovnim funkcijama uređaja koje koristite na tradicionalan način. Punjiva baterija i docking stanica će vam riješiti brigu oko zamjene baterija, te će daljinski upravljač uz najjače osvjetljenje zaslona izdržati oko tri sata neprekidnog rada. Ovo vrijeme možete bitno produžiti smanjenjem jakosti osvjetljenja i skraćenjem perioda unutar kojeg je ekran osvjetljen. Fizičke tipke su osvjetljene nježnom plavom bojom kako biste ih mogli pogoditi i u mrklom mraku, a ujedno doprinose ljepoti i upotpunjuju čist i kvalitetno odrađen dizajn cijelog uređaja. U radu je uređaj odrađivao sve svoje zadatke, a princip rada po aktivnostima će mnogima skratiti put do gledanja željenih sadržaja. Softver koji pohranjuje sve vaše postavke u on-line bazu će vam uštedjeti vremena u slučaju da slučajno formatirate disk ili izbrišete podatke. Na kraju dolazi cijena od koje će mnogima biti slabo, no kada pogledate konkurentne proizvode koji iste mogućnosti naplaćuju i po 7000 kuna pa i više, cijena od 2899 kuna i nije toliko visoka.

Prednosti

* kvaliteta izrade
* veliki zaslon osjetljiv na dodir
* brzina rada
* sustav pomoći
* on-line klijent za podešavanje
* podrška za do 15 uređaja
istovremeno
* docking stanica
* trajnost baterije
* automatsko buđenje
* izvrsna podrška za uređaje

Nedostaci

* cijena
* nedostatak naprednog
korištenja sustava aktivnosti
* poneka blokiranje (nadam
se da će novijim firmware-om
ovo biti riješeno)

Ocjena: 9/10

Na test ustupio: Logitech Hrvatska, broj telefona: 01 5535 054

Maloprodajna cijena: 2899 kuna

Adsense
Prethodna stranica 1 2 3 4 5

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Cijena je u me?uvremenu malo pala i iznosi oko 2200 kn. Ipak, meni se puno više svi?a Harmony One – em je jeftiniji, em praktičniji

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!