Vijesti

RCN donosi HDTV u studentske domove u New Yorku

Današnja mladež ima zaista sve na raspolaganju! Najnovija vijest da studenti dobivaju mnogo više od vremena za učenje dolazi od strane RCN-a (korporacije osnovane za pružanje usluga interneta u SAD-u) koji dostavlja trostruke širokopojasne usluge studentskim domovima u New Yorku. Ovim uslugama će preko 1,100 studenata, uključujući i one iz LIM-a (Laboratorijske institucije za trgovinu), sveučilišta u Houstonu i mnogih drugih, dobiti vrlo brzi internet, digitalne telefone i TV programe u HD-u.

Izvor:EngadgetHD

Igor Hlušička

Ljubitelj prirode, glazbe i zdravog života. Uvijek sam otvoren za nove spoznaje i mogućnosti pomoću kojih razvijam vlastitu svijest o okružju u kojem se nalazim. Nastojim biti pozitivan i raditi ono što volim, ali se trudim ulagati i u one aspekte života koji mi prirodno ne idu od ruke, jer vjerujem da onda višestruko ulažem u sebe. Životni zadovoljstvo nalazim u zvukovima akustične gitare koja očarava mogućnostima koje nudi.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!