Vijesti

DualShock 3 kontroler stiže na PlayStation 3

Sony Dualshock 3Vlasnici PlayStation 3 konzole van Japana mogu napokon početi uživati u starim novim vibracijskim mogućnostima novo DualShock 3 kontrolera, a koji unosi sasvim jedan novi štih igranju HD igara na velikom ekranu.

DualShock 3 je najavljen još prošle godine na Tokyo Game Show-u, te je izdan za japansko tržište još u studenom prošle godine. Preko velike bare kontroler stiže za nekoliko dana, 15. travnja, dok se u nekima već sada može kupiti, ukoliko je takva dozvola izdana u dogovoru sa Sony-jem.

Dizajn u odnosu na verziju 2 se nije mijenjao i to mogu samo pohvaliti jer je dvojka odlično napravljena, lagana i idealnog smještaja tipki, a jedina fizička razlika je u težini trojke koja će zbog ugrađenih mehanizama biti nešto teža, no i dalje u prihvatljivim granicama. Slike možete pogledati ovdje.

Cijena DualShock 3 kontrolera će iznositi oko 300 kuna…

Izvor: HDTV Magazine

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!