Audio-video uređaji

Acer predstavio S243HLbmii W-LED osvjetljeni monitor

acer-led1acer-led2

Tvrtka Acer predstavila je svoj novi PC monitor, lako pamtljive oznake S243HLbmii. Ovaj 24-inčni LCD monitor futurističkog dizajna i debljine tek 14.5 mm koristi LED (edge-LED) pozadinsko osvjetljenje kojem može zahvaliti na tako malim dimenzijama, a ujedno i na vrlo maloj potrošnji: 17.2W tijekom normalnog korištenja (65% manja potrošnja od klasičnih monitora s CCFL osvjetljenjem). Gdje je LED tu je i veliki kontrast, a Acer nije štedio na brojkama: kontrast od čak 8.000,000:1 uz statični od 1.000:1 uz maksimalno osvjetljenje od 250 cd/m². Rezolucija panela je fullHD, 1920 x 1080 piksela, a vrijeme odziva 2 ms (GtG). Uz sve ovo, tu su i dva 1W zvučnika, a od priključaka analogni D-Sub i dva HDMI-ja. Cijena u Japanu iznosi nešto ispod 2.000 kuna.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!