Vijesti

Zadnji izvještaj s ratišta HD formata

WoolworthsHD DVD jedinica Toshibine strane je doživjela još jedan težak udar Blu-ray jedinice velikog Sony-ja. Ovoga puta nije riječ o filmskim studijima, već o britanskom lancu trgovina Woolworths koji je najavio da će prestati prodavati HD DVD-e u svojim dućanima od ožujka, premda će oni i dalje biti dostupni putem njihove web trgovine.

Ova je odluka donešena nakon što su statistike pokazale premoć Blu-raya koji je prodan učak 10x više primjeraka za božićne blagdane. Filmovi u visokoj definiciji su sve popularniji, a tome u prilog idu i 40% veće brojke prodanih sadržaja u HD formatima.

Steven McGunigel tvrdi da je PlayStation 3 konzola razlog zbog kojg je Blu-ray postao toliko uspješan.

Izvor: Fragland.net

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!