Home » Vijesti » Audio-video uređaji » Napokon potpuno funkcionalan IR daljinski upravljač za PlayStation 3 konzolu

Napokon potpuno funkcionalan IR daljinski upravljač za PlayStation 3 konzolu

Playstation 3 daljinskiJedan od razloga zbog kojih PS3 nije najbolji Blu-ray reproduktor danas dostupan je svakako u vidu njegovog daljinskog upravljača koji radi na bluetooth tehnologiji – jasno je svima nama da je Sony htio biti što “plaviji” u cijeloj priči, no upotreba ove tehnologije otežava integraciju u sustav kućnog kina.

Iako postoje zaoblaženja ovog problema temeljena na USB priključku, često ona nisu zadovoljavajuća jer izostavljaju neke važne funkcije (poput one za paljenje – gašenje). No, problem je napokon prepoznat i zato nam u pomoć stiže IR4PS3, dodatak koji dodaje IR prijemnik na bluetooth PS3 daljinac, praktički pretvarajući ga u IR-u-bluetooth prijenosnik. IR signal ulazi, bluetooth komanda izlazi van i vi dobivate punu funkcionalnost.

Playstation 3 daljinski slika 2

Cijena, kao i datum raspoloživosti još nisu poznati.

Izvor: EngadgetHD

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*