Vijesti

LG.Philips LCD-ov fleksibilni e-papir A4 veličine

LG.Philips LCDLG.Philips LCD je danas najavio predstavljanje najvećeg na svijetu e-papira veličine 14.3 inča, a koji će premijerno biti predstavljen na showu elektronske opreme (CES) 2008.


e-papirnati displej veličine A4 lista papira predstavlja značajni napredak u odnosu na ostale proizvode te vrste jer će ponuditi impresivnu rezoluciju od čak 1280×800 piksela (dakle, zadovoljava 720 HD standard) i mogućnost prikaza do 16.7 milijuna boja (32-bit). Ovim karakteristikama proizvod zadovoljava korisnike željne pregledavanja multimedijalnih sadržaja visoke kvalitete, a osim slika moguće ne najnormalnije gledati i video sadržaje.

Displeje ovog tipa karakterizira iznimna energetska učinkovitost jer je energija potrebna samo za promjenu slike na ekranu. Dodatno, ovi su displeji izuzetno tanki, tanji od 0.3 milimetra. Korištenjem metalne folije i plastičnog supstrata umjesto staklenog LG.Philips LCD je učinio ovaj zaslon savitljivim i izdržljivim na deformacije do određene razine.

Uz sve navedeno, zaslon je vidljiv iz svih 180 stupnjeva, tako da je slika izvrsna čak i kada je zaslon savinut ili se gleda iz velikog kuta. LG.Philips LCD će također otkriti monofleksibilni e-papir najveće rezolucije koji je veličinom sličan B5 formatu papira, a njegov izlazak se očekuje također ove godine.

Izvor: LG.Philips LCD

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!