Home » Vijesti » HDTV i GPS – najprodavaniji tehnički proizvodi ovog Božića

HDTV i GPS – najprodavaniji tehnički proizvodi ovog Božića

samsung-cx225mdIako analitičari govore o svega 4 posto većoj prodaji ovog Božića, tome sigurno ne biste vjerovali da ste posjetili dućane elektroničke opreme ovih dana.

Potpredsjednik Americana, trgovine u Pewaukeeu kaće da se bore održati police pune ravnih TV zaslona i GPS uređaja popunjenima ove godine. “Do sada smo i više nego zadovoljni prodajom“, kaže Paul Kollberg.

Razlog ovolikoj navali je stalni pad cijena HD televizora i navigacije, što uz božićnice znači samo jedno: čista tehno manija.

U listopadu ove godine, Asocijacija za potrošačku elektroniku (Consumer Electronics Association) je predvidjela porast prodaje od 7 posto u usporedbi s istim razdobljem lani.

Ove su godine definitivno najtraženiji LCD HD televizori.

U prvoj polovici predblagdanskih kupovina prodaja LCD modela je narasla za ogromnih 64 posto, tvrdi NPD grupa, tvrtka koja se bavi analizom tržišta.

Izvor: BlogHDTV

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*