Vijesti

I kozmetika prelazi u HD

Žene se napokon mogu prestati bojati svojeg izgleda ispred HD kamera jer mnogi proizvođači kozmetike najavljuju ili su već izdali šminku koja je namjenjena za snimanje iz blizine u visokoj definiciji.

Među desecima proizvođača svoju Blu-ray kolekciju je najavio Cargo, dok se je Dior odlučio na High Definition Serum Foundation komplet. Proizvođači se hvale svojom Makeup 2.0 tehnologijom koja može prikriti nesavršenosti čak i ispod povećala ili kamera visoke rezolucije.

HD kamere za kućnu upotrebu su sve dostupnije, kao i cjelokupna HD tehnologija, tako da ćemo uskoro pregledavati kućne uratke na velikim ekranima i u visokoj razlučivosti, što će dati dovoljno materijala za traženje nesavršenosti na svima koje oko kamere zabilježi. Uz HD šminku možete se bezbrižno zabavljati i uživati ispred HD kamera jer će vaše nesavršenosti biti dobro sakrivene.

Eva Longoria HD

Čak i opis proizvoda zvuči više tehnički nego glamurozno: “Dior-ov serum visoke definicije sadrži tekuće HD kristalne pigmente koji reflektiraju svjetlost svojim konstantno varirajućim valnim duljinama koje daju jedinstven holografski efekt”. Isto tako, Cargova nadolazeća Blu-ray kolekcija se promovira sastojcima kao što su “fotokromatski pigmenti” i mogućnošću “optičkog zamućivanja”. Drage moje čitateljice, čini se da ćete od sada morati voditi svoje drage momke u kupovinu šminke :D

U cijeloj priči ima dosta marketinga, no činjenica jest da je kozmetika u zadnjih par godina otišla daleko – pogledajte samo glumce kako izgledaju u HD kvaliteti…

Kako bilo da bilo, uskoro očekujte HD kozmetiku i kod nas, a čeka li nas uskoro i HD lak za kosu, HD aftershave za muškarce, HD odjeća i obuća, samo budućnost zna.

Možemo se samo pitati što se tek sprema za 8k standard 2015. u Japanu…

Izvori: EngadgetHD, Canada.com

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

2 komentara

  1. Iako zvuči suludo (i smiješno) na prvi pogled, mislim da je jako dobro da se šminka razvila i u ovom pravcu za potrebe televizije i snimanja.
    Konačno neaemo morati gledati rupe i izbočine od pudera i sl. po licima (kao na snimanju “Piramide” :))
    A osim toga, ako se još i Dior primio toga, zajamčeno je da ae se ženama pomutiti razmum za takvim make – upom :)i da ae postati popularno me?u tv licima i ostalima za potrebe snimanja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!