Obavijesti/ostalo

HD Televizija u suradnji s Ronis.hr

Ronis, hrvatska tvrtka s najvećim izborom profesionalne audio i video opreme, od danas će ustupati svoj asortiman opreme HD Televiziji na testiranje. U Ronis asortimanu proizvoda su zastupljeni gotovo svi poznati svjetski brandovi kao što su: Pioneer, Panasonic, Samsung, Sony, Yamaha, Denon, Onkyo, Bose, Wharfedale, Jamo i mnogi drugi.  Ronis je također jedina tvrtka koja vrši dostavu i u ostale zemlje u regiji: BIH, Sloveniju, Srbiju, Makedoniju. Ova tvrtka je bila logičan izbor našeg Uredništva zbog široke lepeze proizvoda: plazme, LCD-ovi, AV receiveri, stereo receiveri, stereo i surround zvučnici, subwooferi, profesionalni interkonekt i HDMI kablovi, HD konzole i igre, Blu-ray playeri, univerzalni daljinski upravljači itd.

Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a maloprodajne poslovnice imaju u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu. Uz samu prodaju, vrše i usluge dostave i postavljanja Hi-Fi sustava i televizora, te ugradnje autoakustike, daljinskog zaključavanja, daljinskog paljenja, autoalarma, parking senzora i handsfree sustava. Zadovoljan kupac je njihov cilj, a svoju uslugu stalno poboljšavaju i prilagođavaju u svrhu što jednostavnije, brže i kvalitetnije usluge. Ronis referenca su stotine zadovoljnih kupaca i stalni rast prometa.


www.ronis.hr je stranica na kojoj možete vidjeti čitav asortiman proizvoda ove tvrtke te ih kupiti online ili naručiti telefonom.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!