Obavijesti/ostalo

HD Televizija u suradnji s Ronis.hr

Ronis, hrvatska tvrtka s najvećim izborom profesionalne audio i video opreme, od danas će ustupati svoj asortiman opreme HD Televiziji na testiranje. U Ronis asortimanu proizvoda su zastupljeni gotovo svi poznati svjetski brandovi kao što su: Pioneer, Panasonic, Samsung, Sony, Yamaha, Denon, Onkyo, Bose, Wharfedale, Jamo i mnogi drugi.  Ronis je također jedina tvrtka koja vrši dostavu i u ostale zemlje u regiji: BIH, Sloveniju, Srbiju, Makedoniju. Ova tvrtka je bila logičan izbor našeg Uredništva zbog široke lepeze proizvoda: plazme, LCD-ovi, AV receiveri, stereo receiveri, stereo i surround zvučnici, subwooferi, profesionalni interkonekt i HDMI kablovi, HD konzole i igre, Blu-ray playeri, univerzalni daljinski upravljači itd.

Sjedište tvrtke je u Čakovcu, a maloprodajne poslovnice imaju u Zagrebu, Varaždinu i Čakovcu. Uz samu prodaju, vrše i usluge dostave i postavljanja Hi-Fi sustava i televizora, te ugradnje autoakustike, daljinskog zaključavanja, daljinskog paljenja, autoalarma, parking senzora i handsfree sustava. Zadovoljan kupac je njihov cilj, a svoju uslugu stalno poboljšavaju i prilagođavaju u svrhu što jednostavnije, brže i kvalitetnije usluge. Ronis referenca su stotine zadovoljnih kupaca i stalni rast prometa.


www.ronis.hr je stranica na kojoj možete vidjeti čitav asortiman proizvoda ove tvrtke te ih kupiti online ili naručiti telefonom.

Adsense

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!