L

Logitech
Logitech dizajnira proizvode koji imaju svakodnevni mjesto u životima ljudi, povezujući ih s digitalnim iskustvima. Prije 30 godina Logitech je započeo povezivati ljude putem računala, a sada dizajnira proizvode koji ljude povezuje kroz glazbu, igre, video i računalstvo. Tvrtka je osnovana 1981. godine. Logitech International je švicarska javna kompanija trgovana na SWX Swiss Exchange (LOGN) i Nasdaq Global Select Market (LOGI) tržištima. Više o tvrtki Logitech pronađite na www.logitech.com, na blogu ili @Logitech na društvenim mrežama.

LG
LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) je globalni predvodnik i tehnološki inovator na području potrošačke elektronike, mobilnih komunikacija i kućanskih aparata. Sa 117 poslovnih jedinica diljem svijeta u 2011. godini zabilježio je  prodaju od 49 milijardi američkih dolara na globalnoj razini. LG je podijeljen na četiri poslovne cjeline: kućna zabava, mobilne komunikacije, kućanski aparati te klimatizacijski uređaji i energetska rješenja. LG je jedan od vodećih proizvođača televizora s ravnim zaslonom, mobilnih uređaja, klimatizacijskih uređaja, perilica rublja te hladnjaka. Za dodatne informacije posjetite www.LGnewsroom.com.

Light-Emitting Diode (LED)
Poluvodička dioda koja se uglavnom koristi za indikaciju.

Liquid Crystal Display (LCD)
Radi se o ravnom, izrazito tankom zaslonu čija je potrošnja električne energije vrlo niska.

LP-long play
Smanjenom brzino snimanja Omogućeno je snimanje dvostruko više materijala (npr. na 120min možete snimiti 240min).Opaska lošija kvaliteta slike.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.