3DVijesti

Predstavljeni Pioneer AV receiveri za 2011-tu godinu

Pioneer je predstavio mid-range liniju AV receivera za tekuću godinu. Radi se redom o VSX-1021, VSX-921, VSX-821 i VSX-521 modelima. Modeli se razlikuju po izlaznoj snazi mogučnostima, te dizajnu. Posvećeni su rekli bi konekciji sa ipad / iPhone uređajima. Tako, recimo novi Pioneer VSX-921 predstavlja zamijenu za prošlogodišnji VSX-920. Novi model je 7.1-kanalni uređaj, 3D kompatibilan, snage 7x80W (20Hz-20kHz na 8 ohma), te je opremljen Anchor Bay ABT1030 procesorom. Vijest je mogućnost reprodukcije glazbe s Appleovih prijenosnih uređaja izravno na vaš sustav bez potrebe za dock ili kabel.

[youtube id=”2yeCAJR_Z_8″ w=”550″ h=”308″]

Više o predstavljenim modelima i kompletnim specifikacijama možete pogledati na oficijelnom Pioneer sajtu; Pioneer AV receiveri za 2011. godinu

Adsense

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Inace receiver 920k nije los,ali ima jednu ozbiljnu manu a to je da svaki puta kad nestane struje automatski vrati sve stare (originalne) memorirane int. stanice.
    Dakle, obrise sve sto ste sami memorirali!!!! U Pioneer-u jos neznaju kako da rijese problem
    P.s neznam kako je sa drugim modelima

    1. Pozdrav – samo mogu reai da je to vrlo frustrirajuae, a to da u Pioneeru ne znaju riješiti problem je ili zbog toga što resurse ne žele u tom smjeru ulagati ili sami modeli imaju ograničenja u programskom dijelu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!