3DVijesti

Predstavljeni Pioneer AV receiveri za 2011-tu godinu

Pioneer je predstavio mid-range liniju AV receivera za tekuću godinu. Radi se redom o VSX-1021, VSX-921, VSX-821 i VSX-521 modelima. Modeli se razlikuju po izlaznoj snazi mogučnostima, te dizajnu. Posvećeni su rekli bi konekciji sa ipad / iPhone uređajima. Tako, recimo novi Pioneer VSX-921 predstavlja zamijenu za prošlogodišnji VSX-920. Novi model je 7.1-kanalni uređaj, 3D kompatibilan, snage 7x80W (20Hz-20kHz na 8 ohma), te je opremljen Anchor Bay ABT1030 procesorom. Vijest je mogućnost reprodukcije glazbe s Appleovih prijenosnih uređaja izravno na vaš sustav bez potrebe za dock ili kabel.

[youtube id=”2yeCAJR_Z_8″ w=”550″ h=”308″]

Više o predstavljenim modelima i kompletnim specifikacijama možete pogledati na oficijelnom Pioneer sajtu; Pioneer AV receiveri za 2011. godinu

Adsense

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Inace receiver 920k nije los,ali ima jednu ozbiljnu manu a to je da svaki puta kad nestane struje automatski vrati sve stare (originalne) memorirane int. stanice.
    Dakle, obrise sve sto ste sami memorirali!!!! U Pioneer-u jos neznaju kako da rijese problem
    P.s neznam kako je sa drugim modelima

    1. Pozdrav – samo mogu reai da je to vrlo frustrirajuae, a to da u Pioneeru ne znaju riješiti problem je ili zbog toga što resurse ne žele u tom smjeru ulagati ili sami modeli imaju ograničenja u programskom dijelu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!