Audio-video uređajiQuantum Dot (QD)Samsung ElectronicsVijesti

Samsungov rotirajući The Sero TV stigao na domaće tržište

 

Nakon prestavljanja na CES-u 2020 u Las Vegasu, Samsung Electronics je i na domaće tržište odlucio lansirati svoj novi televizor iz lifestyle kategorije. Poput pametnog telefona i tableta, The Sero ima mogućnost zakretanja i odabira vodoravne i okomite orijentacije, uz jedinstvene opcije. Panel je VA matrice maksimalnog osvježavanja 60 Hz i Ultra HD 4K rezolucije, veličine 43 inča, potpomognut Quantum Dot tehnologijom.  Preporučena maloprodajna cijena za The Sero (oznaka QE43LS05T) iznosi 10.599 kuna. Dodatne informacije u službenoj objavi u nastavku.

Povezanost je jedna od ključnih karakteristika modernih uređaja pa tako The Sero spremno odgovara na potrebu korisnika za povezivanjem mobilnih telefona s televizorima te nesmetanog uživanja u omiljenim sadržajima. Multitasking je osiguran jer se sve vrste mobilnih sadržaja mogu gledati upravo u onom formatu za koji su kreirani i to u samo nekoliko koraka. Za savršenu sliku i boje na ovom modelu televizora zadužena je QLED Quantum Dot tehnologija na bazi umjetne inteligencije koja, u skladu sa osvjetljenjem, prilagođava sliku na način da je u svakom trenutku jasno vidljiva, sa svim detaljima scena, u 4K rezoluciji.

Jedna od opcija koja The Sero televizor čini istinskim lifestyle favoritom je Portrait mode režim rada s pet potkategorija, koje mogu biti aktivne i kada korisnik ne gleda televiziju. Također, Clock opcija televizor pretvara u veliki i stilizirani digitalni sat za prikazivanje točnog vremena i datuma. Poster opcija omogućava prikazivanje različitih suvremenih umjetničkih fotografija, slika, crteža i drugih djela. My Photo opcija nudi korisnicima mogućnost da uređaj prikazuje njihove fotografije koje su učitali s pametnog telefona, dok Sound Wall opcija pretvara The Sero u glazbeni player s vizualnim animacijama koje prate ritam. Tu je također i Cinemagraph kategorija koja na zaslonu prikazuje sadržaj koji se korigira slično poput Desktop Screen Saver animacija na računalima – u savršenoj rezoluciji.

The Sero dolazi s ugrađenim zvučnicima, stvorenim za vrhunsko uživanje u najdražoj glazbi. Moćni sustav 4.1 zvučnika sa snagom od 60W ima više nego dovoljan kapacitet da reproducira glazbu najkvalitetnijim zvukom s telefona korisnika putem Bluetooth veze. S uključenom Sound Wall opcijom, glazbu će pratiti i dinamične vizualne animacije.

Preporučena maloprodajna cijena za The Sero iznosi 10.599 kuna, a više informacija o uređaju potražite ovdje.

Detaljne specifikacije na DisplaySpecifications.com >>

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!