Sponzorirani tekstovi

Isprobali smo multimedijska rješenja novih Samsung QLED televizora

Nedavno smo imali priliku isprobati kvalitetu prikaza nove SMART generacije Samsung QLED 8K televizora, a sada je došao trenutak da testiramo i različite multimedijske opcije koje on nudi. Isto tako, isprobali smo i operativni sustav Tizen OS, također poznat pod nazivom SMART HUB.

Od univerzalnog daljinskog upravljača do virtualnog pomoćnika Bixby

Ono što se prvo ističe prilikom početka upravljanja Samsung QLED 8K televizorom jest univerzalni daljinski upravljač koji pomaže u traženju sadržaja na temelju korisnikovih prethodnih navika i postavki unutar Tizen operativnog sustava. Upravljačem je omogućeno praktično kontroliranje svih AV uređaja bez potrebe dodatnih konektora ili složenih konfiguracija, a pritom je vrlo intuitivan i jednostavan za upotrebu, čak i za neiskusne korisnike. Za one koji su spremni malo i porazgovarati sa svojim televizorom, tu je i Bixby, virtualni asistent koji omogućava pretragu informacija o sadržaju i njihovim autorima.

Do Netflixa i YouTubea jednim bežičnim klikom

Unutar Tizen platforme moguće je laganim pristupom pokrenuti različite ugrađene multimedijske aplikacije, kao što su Netflix, YouTube, Amazon Prime Video, Rakuten TV, Samsung TV plus te druge slične aplikacije. Nakon postavljanja korisničkih računa, vrlo je jednostavno pokrenuti bilo koji film ili seriju iz spremljene kolekcije. Osim što je moguće televizorom upravljati identično kao pametnim telefonom, Samsung je i u ovoj generaciji SMART televizora potvrdio svoju lakoću bežičnog povezivanja s pametnim telefonima. Pokretanje YouTube videozapisa putem televizora i dalje je ostalo na jednostavnoj razini povezivanja i reprodukcije ugrađene unutar aplikacije.

Elegantnost u samom domu: ambijentalni način rada i Samsung Q soundbar

Ono što je još potrebno istaknuti kao ugrađenu opciju Samsung QLED televizora je i ambijentalan način rada. Naime, kada se televizor ugasi ili se aktivira stanje mirovanja Tizen operativni sustav automatski pokreće projekciju različitih korisnih informacija, kao što su vremenska prognoza, vijesti te ostali sadržaj kojeg korisnik može lako definirati. Pozadina se u dizajnu ambijentalnog načina pomoću pametnih senzora uklapa u interijer sobe stapajući se kao svojevrsni ukras, a također je moguće aktivirati i prikaz raznih umjetničkih djela ili najdražih obiteljskih fotografija.

Samsung QLED televizor također omogućuje i bežično Bluetooth spajanje na Q soundbar zvučnike tankog i elegantnog dizajna, kako bi se ostvarila atmosfera pravog kućnog kina. Koristeći se Adaptive Sound tehnologijom, sustav se automatski prilagođava okolini idealnim postavkama zvuka kako bi se stvorio panoramski zvučni pejzaž.

Od 29. studenoga do 31. prosinca 2019. godine uz kupnju Samsung QLED 8K televizora kod odabranih Samsung partnera na poklon dobivate 43-inčni QLED Q60.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!