Sponzorirani tekstovi

SPONZORIRANO: Isprobali smo napredni Samsung Neo QLED QN900A televizor

Samsung televizori već dugo vremena glase kao televizori koji pružaju najbolje korisničko iskustvo i doživljaj gledanja. Od LCD do QLED zaslona, najnovije tehnološke inovacije omogućavale su gledateljima kino iskustvo u udobnosti svojih dnevnih boravaka. No, od sada je u svijetu Samsung televizora dostupna najnovija i najnaprednija Neo QLED obitelj. Zato smo odlučili i mi istražiti o čemu je riječ.

Što je to donio Neo QLED?

Neo QLED_2

Nadogradnjom na temelje QLED-a, novi Neo QLED televizori unose još veću revoluciju u korisničko iskustvo s novom Quantum Matrix Pro tehnologijom koja koristi inovativne, sičušne Quantum Mini LED diode uz pomoć kojih se dobiva nevjerojatno oštra i britka slika stopostotnom dubinom boja, odnosno preciznijim prikazivanjem tamnijih i svijetlijih boja. Nove Quantum LED diode samo su jedan od segmenata koji karakteriziraju novu generaciju. Prilagodbu prostornom okruženju, pružanjem vrhunske kvalitete prikaza predvodi Neo Quantum Processor kojeg karakteriziraju najnapredniji algormitmi do sada. Ovaj iznimno brzi procesor podržan je u cijeloj Neo QLED obitelji, no u 8K modelu ga odlikuje napredna 8K AI tehnologija kojom se povećava rezolucija uz obradu podataka dobivenih iz 16 euronskih mreža. S tim mogućnostima se dobiva detaljniji prikaz na zaslonu koji je kvalitetom na razini 8K rezolucije bez obzira na izvornu kvalitetu slike.

Ono što treba naglasiti kada se priča o 8K prikazu jest vrhunski Samsung QN900A 8K televizor koji zauzima poziciju na tronu Neo QLED obitelji. Riječ je o televizoru koji je definitivno podigao ljestvicu onoga što smo do sada smatrali vrhunskim prilikom gledanja omiljenog sadržaja. Pročitajte dalje što smo sve otkrili.

Prvi dojmovi

Neo QLED_3

Na prvu se odmah primjećuje privlačan izgled koji mu donosi profinjeni Infinity zaslon uz koji je profil ekrana neprimjetan, odnosno u potpunosti je uklonjen. To zbilja pruža drugu dimenziju gledanja, pogotovo kada nema smetnji i odsjaja lampi i sunca čemu pridonosi Anti Reflection tehnologija i to bez obzira na kut gledanja zbog Ultra Viewing Angle značajke.

Iznimna kvaliteta prikaza

Bez preuveličavanja, slika je vrhunska te joj se ne može pronaći mana. Pokušali smo ju pronaći u zvučnom segmentu, no ubrzo smo shvatili da ni važnost vrhunskog zvuka nije zaboravljena. Potragu za idealnim zvukom završavaju mnoge značajke koje brinu da svaki pojedini detalj bude kvalitetno naglašen.

Neo QLED_4

Jedna od značajki je SpaceFit Sound koja analizira ambijentalno okruženje i prema njoj prilagođava konfiguraciju zvuka. U skladu s njom radi i Object Tracking Sound Pro koja uz detekciju radnje, odnosno kretanja na ekranu čime pruža najrealnije zvučno iskustvo. Pozadinski šumovi također padaju u zaborav jer Active Voice Amplifier značajka naglašava govor tijekom scena pa više nije potrebno vraćati filmove i serije unatrag. Impresivan surround zvuk Neo QLED televizora može postati još bolji uz savršeno skladnu simbiozu televizora i Q-Symphony tehnologije koja je podržana na određenim Soundbar uređajima.

Probali smo i gejmati

Što mogu očekivati ljubitelji gejming? Savršenu sinergiju svojih igračih konzola s Neo Quantum procesorom i podrškom Motion Xcelerator Plus značajke s kojom i najzahtjevniji 4K naslovi igara neće imati problema, što je potvrdilo i naše iskustvo. Time se osigurava iznimno glatki gejming bez odgoda ili zamućenja s brzinom osvježavanja od 120 Hz. Uz takve mogućnosti i značajke na okupu isključene su sve isprike za lošu igru.

Zaključak

Samsung Neo QLED 8K spektakularan je televizor s vrhunskim poboljšanjem slike i značajki vezanih uz nju. U fokus je također stavljena i kvaliteta zvuka s mnogim značajkama koje ga čine najrealnijim do sada. Bez sumnje, kada iskusite njegovu moć u svim segmentima, vrlo vjerojatno ga nikada nećete htjeti zamijeniti. To je jednostavno jedna od najboljih slika koje smo ikada vidjeli na televizoru. Kada jednom počnete gledati nešto na ovom televizoru, nikada nećete htjeti prestati.

Više informacija o novim Samsung Neo QLED televizorima, kao i o dostupnim modelima možete pronaći na linku.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!