Sponzorirani tekstovi

SMART TV za pametan dom

Nakon što smo isprobali kvalitetu prikaza slike i multimedijske opcije nove generacije Samsungovih QLED 8K televizora, odlučili smo testirati koliko je zapravo pametan sam uređaj te koje su mogućnosti njegove integracije sustava s drugim pametnim uređajima. Ovakve opcije zasigurno pridonose suvremenom uređenju doma koji funkcionira na pametan način olakšavajući svakodnevne kućanske poslove i brigu jednostavnim govornim naredbama.  

Hi Bixby, can you find good movies for me?

Već smo prije pisali o Bixby virtualnom pomoćniku koji dolazi kao svježa inovacija unutar tehnološki napredne QLED serije Samsung televizora. Ovaj osobni asistent u vaš će dom uvesti inovaciju netradicionalnog načina korištenja televizora bez daljinskog upravljača. Sve što je potrebno je na glas započeti rečenicu na engleskom jeziku „Hi Bibxy“ te u nastavku izraziti svoju želju i potrebe. Bixby omogućava opcije kao što su postavljanje alarma, pronalazak odgovara na filmska pitanja, provjera televizijskog programa, organizacija osobnog rasporeda, čitanje elektroničke pošte, rezervacija večere, pa čak i pozivanje taksija.

On također reagira i na naredbe koje pokreću pametne stanove, poput povezivanja i integracije s pametnim telefonom, uključivanje kućnog svjetla ili pak reprodukcija glazbe putem zvučnika unutar dnevne sobe, kao što je Samsungov Q soundbar. Zbog naprednih opcija i algoritama ugrađenih unutar Bixbyja, naredbe je moguće zadati u svakodnevnom razgovornom tonu. Tijekom cijelog procesa Bixby uči, pamteći korisničke navike i potrebe za maksimalnu prilagodbu.

Pametan ambijentalni način rada i udruženje snaga s drugim uređajima

Danas gotovo neizostavan član pametnog kućanstva je i digitalni glasovni asistent s kojim se Samsung QLED televizor može jednostavnim putem bežično spojiti. Kako bi se svakom stanaru pojednostavila svakodnevica, kompatibilnost takvih uređaja s QLED tehnologijom omogućuje različite opcije, kao što su uključivanje televizije, mijenjanje kanala, upravljanje razinom glasnoće zvuka i ostalih sličnih zadataka. Korisnici putem televizora također imaju kontrolu nad svim ostalim povezanim uređajima putem sustava obavijesti.

Takav sustav omogućuje opcije kao što su paljenje i gašenje svjetla u prostorijama, podešavanje temperature grijanja ili hlađenja, konfiguracija hladnjaka, pa čak i snimanje. Kad je televizor u stanju mirovanja, putem ambijentalnog načina rada prikazuje različite informacije koje po potrebi definira sam korisnik, kao što su vremenska prognoza, vijesti, razne aplikacije i slično. Pametna komponenta ambijentalnog načina rada koja će zanimati korisnike prilikom uređenja vlastitog modernog stana je automatska prilagodba okolini s kojim se postiže efekt inteligentnog ukrasa interijera.

Vizualni dodatak stvara se mijenjanjem grafičkih oblika na ekranu kako bi se stopili s okolinom, a također je moguće uključiti poseban vizualni doživljaj uz reprodukciju glazbe. Kao dodatnu stavku izdvojili bi kompatibilnost QLED serije televizija s već spomenutim Samsungovim Q soundbar zvučnicima. Svojom konstrukcijom i tehničkim dizajnom omogućuju akustičku simulaciju kućnog kina koji se širi kroz stan time stvarajući nevjerojatan multimedijski doživljaj.

Od 29. studenoga do 31. prosinca 2019. godine uz kupnju Samsung QLED 8K televizora kod odabranih Samsung partnera na poklon dobivate 43-inčni QLED Q60.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

  1. Počnite stvarati novac bez odgađanja … Google nudi poslove za koje ljudi mogu raditi na mreži od kuće, a ja sam zaradio 24795 USD u prvom mjesecu ovog posla. Bio sam šokiran kad mi je susjed rekao da prosječno vrijedi 30 000 USD, ali vidim kako to sada radi. Sada osjećam toliko slobode da sam svoj šef.

    Ovo radim ===>>> http://www.CashFlow77.Com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!