IFA - BerlinSajmovi elektronike

LG lansira nove gaming monitore na sajmu IFA 2017

lg-gk-monitors

Na IFA sajmu koji u Berlinu počinje za nekoliko dana, LG će predstaviti dva nova gaming iz GK serije u veličinama 27 i 32 inča.

LG-eva gaming serija GK uključuje najnovija tehnološka dostignuća poput velike brzine osvježavanja od 144 Hz (moguće do 165 Hz, ovisno o grafičkoj kartici ili igri) i 240 Hz. LG-ev novi 32-inčni gaming monitor (model 32GK850G) idealan je za strastvene ljubitelje videoigara koji žele nesmetanu i brzu pokretljivost te visoku kvalitetu slike na velikom zaslonu.

Uz veliku brzinu osvježavanja, LG 32GK850G pruža nevjerojatno tečan prikaz pokreta, dok tehnologija procesiranja grafike NVIDIA G-Sync – koja iznimno brzo osvaja gaming zajednicu – uklanja trzanje i trganje slike u žaru igre. Ovaj monitor će s lakoćom prikazivati ​​sve žanrove videoigara bez ikakvog kašnjenja slike, ali i pokrete bez smetnji pri maksimalnoj svjetlini od 350 nita na QHD zaslonu (2,560 x 1,440).

Štoviše, 32-inčni monitor na poseban način poboljšava doživljaj igranja zahvaljujući značajki Sphere Lighting. Ona koristi LED diode iza monitora koje stvaraju blago osvjetljenje koje povećava uranjajuće iskustvo igre i smanjuje umor očiju, a uz to je i lijep dizajnerski element. Jedinstvene značajke poput Black Stabilizera pružaju jasniji kontrast kako bi se igračima omogućila maksimalna preglednost, dok značajka Dynamic Action Sync maksimalno smanjuje ulazno kašnjenje slike koje igraču omogućava bržu reakciju. Jednostavno grafičko korisničko sučelje omogućava igračima da lagano prilagode načine rada za različite videoigre. Monitor ima stalak koji se postavlja bez upotrebe vijaka i alata, a također omogućava podešavanje nagiba, visine te okretanje i zakretanje bez ikakvog napora.

Nadalje, 27-inčni monitor iz serije GK (model 27GK750F) pruža potpuno neometano igranje videoigra s najvećom brzinom osvježavanja i najkraćim vremenom odziva.

Iznimno kompaktan monitor dizajniran je tako da zadovolji sve potrebe igrača s poboljšanjima koja ih dodatno motiviraju za igru – brzinom osvježavanja od 240 Hz, funkcijom Motion Blur Reduction za smanjenje zamućenosti pri pokretu uz odziv od 1 ms te tehnologijom AMD FreeSync. Značajke kao što su Black Stabilizer, Dynamic Action Sync i Crosshair (koja postavlja metu u središte monitora kako bi se poboljšala točnost u FPS igrama) osmišljene su kako bi iskustvo igranja bilo bolje nego ikada prije.

Posjetitelji LG-evog štanda na sajmu IFA 2017 u Berlinu imat će priliku iskusiti ove iznimne gaming monitore iz prve ruke.

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!