Home » Vijesti » Panasonic najavljuje HDMI kabele sa zglobom

Panasonic najavljuje HDMI kabele sa zglobom

Nakon najave HDMI kabela koji posjeduju sustav za zaključavanje kako se ne bi mogli odspojiti, u rujnu nas očekuje nova modifikacija – Panasonic najavljuje HDMI kabele koji posjeduju zglob koji se priključak može zakretati za 180 stupnjeva.

Nema velike mudrosti kod ove varijante – ugrađeni zglob omogućuje da podesite izlazni kut kabela u odnosu na priključak kako vam najbolje odgovara, a uz uredniju pozadinu uređaja tu je i manja sila na priključak, što je posebno dobro znati ako televizor imate montiran na zid.

Kako je na slici vidljivo, priključak je pozlaćen, a Panasonic najavljuje varijante u duljinama 1.5 i 3 metara. Očekivani dolazak na tržište je najavljen za rujan ove godine, po cijenu koja nije otkrivena.

Izvor: Marcush (DE)

Panasonic službena objava (prijevod na eng.)

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

panasonic-TV-GZ2000

Panasonicov GZ2000 OLED TV serija osvojila iF DESIGN AWARD 2020

Panasonic se pohvalio s osvojenih ukupno 14 iF DESIGN AWARD 2020 nagrada za svoje proizvode ...

Panasonic-2019-UHD-BD-players

Panasonic predstavio novi UHD Blu-ray reproduktor s Dolby Vision i HDR10+ podrškom

Na CES-u u Las Vegasu Panasonic je predstavio tri nova UHD Blu-ray reproduktora, modele DP-UB150/154, DP-UB159 i DP-UB450. Novi ...