Vijesti

Panasonic najavljuje HDMI kabele sa zglobom

Nakon najave HDMI kabela koji posjeduju sustav za zaključavanje kako se ne bi mogli odspojiti, u rujnu nas očekuje nova modifikacija – Panasonic najavljuje HDMI kabele koji posjeduju zglob koji se priključak može zakretati za 180 stupnjeva.

Nema velike mudrosti kod ove varijante – ugrađeni zglob omogućuje da podesite izlazni kut kabela u odnosu na priključak kako vam najbolje odgovara, a uz uredniju pozadinu uređaja tu je i manja sila na priključak, što je posebno dobro znati ako televizor imate montiran na zid.

Kako je na slici vidljivo, priključak je pozlaćen, a Panasonic najavljuje varijante u duljinama 1.5 i 3 metara. Očekivani dolazak na tržište je najavljen za rujan ove godine, po cijenu koja nije otkrivena.

Izvor: Marcush (DE)

Panasonic službena objava (prijevod na eng.)

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!