Audio-video uređajiVijesti

Dan Nezavisnosti se vraća na velike ekrane s modernim AOC monitorima

AOC_IDR-Advert

Dvadeset godina nakon prvog filma, dugo očekivana epska akcijska avantura Dan nezavisnosti: Nova prijetnja 23. lipnja vraća se u kina. Specijalist za monitore AOC udružio se s 20th Century Fox kao službeni partner ovog velikog filmskog spektakla.

Kao dio suradnje s 20th Century Fox, AOC monitori ne samo da će se pojavljivati u dugo očekivanom znanstveno – fantastičnom nastavku filma Rolanda Emmericha, već će AOC zajedno sa svojim maloprodajnim partnerima imati pristup ekskluzivnim online i offline promotivnim materijalima filma koje će AOC prodajni tim moći koristiti posebno za promociju na eventima.

Određeni materijali moći će se koristiti online kao sadržaj zaslona ili pozadina na AOC monitorima. Offline materijali uključivat će specijalna pakiranja monitora, POS materijale, roll-up bannere i mnoge druge za internu i eksternu upotrebu. Na ovaj način će i AOC i film Dan nezavisnosti: Nova prijetnja ostvariti svoju želju kako bi maksimalno zaintrigirali širu javnost.

AOC i 20th Century Fox su i prije surađivali na poznatim filmovima. Dugotrajna suradnja uključivala je prošlogodišnji hvaljeni znanstveno – fantastični film Marsovac, blockbuster iz 2014. godine Planet majmuna – Revolucija, adaptaciju stripa o superheroju Wolverine 2013. godine i animirani film Ledeno doba 2012. godine.

Više na AOC.com >>

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!