Audio-video uređajiVijesti

Vizio najavljuje plazma zaslone za $599

Vizio announces $599 Plasma HDTV

Vizio, drugi najprodavaniji brand tankih panela u Sjevernoj Americi najavio je ovaj tjedan da će njegovi 32 i 42-inčni 720p plazma zasloni u svim Wal-Mart trgovinama nositi cijene od 599, tj. 799 dolara.

Kako je izjavio Laynie Newsome, podpredsjednik prodaje i marketinga u Vizio-u, “Američki potrošači u najvećim količinama kupuju upravo 32 i 37 inčne zaslone, te s plazma zaslonima ovih dijagonala očekujemo značajniji porast prodaje do kraja godine”. Vizio je također vrlo uspješan kada su u pitanju iznimno veliki plazma zasloni, te su njihovi 50″ zasloni već tradicionalni dobro prodavani.

Vizio modeli VP422 (42″) i VP322 (32″) nude čistu 720p razlučivost (za razliku od naših “ni vrit ni mimo modela rezolucije 1366×768), RGB PC i tri HDMI priključka za spajanje svega potrebnog, a tu je i ATSC/QAM/NTSC tuner.

Premda ova vijest direktno ne zahvaća našu regiju, lijepo je za čuti da cijene zaslona padaju u zemljama gdje je HDTV već neko vrijeme čvrsto na tržištu, a možemo se samo nadati da će se i 32” plazma modeli pojaviti kod nas s obzirom da je to dijagonala koju većina odabire.

Izvor: digitalhome.ca

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Jedan komentar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!