Audio-video uređajiNajave testova

Philips 48PUS7600 UHD Android TV – najava testa

philips-48pus7600-teaser-header

Najavljujemo test Philipsovog televizora iz više srednje klase, opremljenog trostranim Ambilightom i Android 5.1 operativnim sustavom. Pogonjen četverojezgrenim procesorom i Pixel Precise Ultra HD procesorom slike, od 48″ PUS7600 modela očekujemo mnogo i činjenica da je dobitnik EISA nagrade Best Buy 2015-16 TV neće ga poštedjeti našeg detaljnog testiranja, kalibracije i ostalih tortura.

Posjetom nabava.net stranici pronašli smo kako je trenutna maloprodajna cijena ovog modela 9.300,00 kuna, što je značajno više od 1″ većeg LG-jevog 49UF778V modela (6.650,00 kn) ili Samsung UE48JU7002 modela (8.729,00 kn) koje smo ranije testirali.

Razlog više cijene od sličnih UHD modela vjerojatno dijelom leži i u odabiru kvalitetnijih materijala – kromirano postolje, metalni okvir, Double Ring stereo zvučnici, te na kraju sam Ambilight koji je jedinstven upravo na Philips televizorima. Tu je također i 16 GB ugrađene memorije što je višestruko više od primjerice LG-jevih webOS televizora koje vlasnici vrlo brzo moraju proširivati vanjskim USB memorijama kako bi mogli instalirati sve aplikacije koje žele.

Još smo se prošle godine uvjerili u glatkoću izvođenja različitih igara na Philipsovim Android televizorima, za što je potreban brz procesor i optimiran operativni sustav kako trzanje i zastajkivanja ne bi pokvarila užitak igranja. Igranje ćemo ispitati povezivanjem Android mobilnih telefona kao i gamepadova.

philips-48pus7600-home
Android naslovnica

Uz sve navedeno, tu je i dvostrani daljinski upravljač s površinom osjetljivom na dodir, mikrofonom, te kompletnom Qwerty tipkovnicom što je također dobar bonus u cijeloj priči.

Kompletne specifikacije možete vidjeti na slici niže ili na linku na službeni letak.

philips-48pus7600-specs

Kompletnu recenziju možete očekivati uskoro na stranici. Također ćemo odraditi kompletnu kalibraciju za HD sadržaje i igre, te iste objaviti na našem YouTube kanalu TV Calibration with Darko.

[box type=”shadow” ]

Dodatna informacija:

Uz standardno dvogodišnje jamstvo Philips poklanja još 3 godine produženog jamstva, sveukupno 5 godina jamstva na sve Android modele iz 2014. i 2015. godine kupljene između 01.10.2015. i 31.01.2016.[/box]

Televizor je na test ustupio TP Vision Europe B.V. – Predstavništvo u Republici Hrvatskoj.

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

8 komentara

  1. mislim da je panasonic odavno ispao iz konkurencije (bar sto se mene tice) za kupnju nekakvog kvalitetnog tv-a. Bez obzira na ovu nagradu sto je dobio ove godine ipak prednosti dajem LG-ju, SONY-ju..

  2. dobar tv,ima veoma lepu sliku ,android operativni sistem radi dobro ali nije onako fleksibilan kao kod android mobitela,moze se instalirati striming aplikacije (KODI) ali softver i dalje len,ali da pricekamo recenzije,jako sam u iscekivanju rezultatete recenzije.

    pozdrav!

  3. hoce li ubrzo reenzija bas me zanima.Pitanje jedno moze li se nesto korisuraditi u service menu na panasonic televizoima.Vidio sam da ima mnogo opcija jeli moguce bar malo povecti svjetinu like a plazmi?

  4. vec sam ulazio tamo usao sam fazon kako se sta mijenja.Mislim da nije problem ako se zapisu fabricke postavke.Ima opcija za kontrast od 0 do 999 medjutim ne vidim prmjenu nikakvu cak i kad se vratim u service menu opet pise 000.White balance i sve drugo sam mijenjao ali kontrast ne moze.Vidio sam da americka verzija ima firmware kao st60 dakle kontrast od 0 do 100 i tri opcije svjetline slike.U evropskoj je od 0 do 60 i nema promjene svjetline slike,moze li se to mozda promijeniti u service meniu?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!