4K Ultra HDVijesti

LG lansirao Ultra HD World servis u Koreji

lg-uhd-world

LG Electronics je u Koreji lansirao novi “Ultra HD World” servis kojim nastoji riješiti deficit UHD sadržaja dok ne stigne UHD Blu-ray. Tako će vlasnici kompanijih UHD televizora moći gledati 130 TV serija i emisija u Ultra HD rezoluciji i to potpuno besplatno do kraja godine.

Nedostatak kvalitetnih UHD sadržaja Samsung i Sony su već ranije pokušali riješiti kroz lansiranje UHD Video packova i reproduktora za iznajmljivanje i kupovinu UHD filmova, no uz ograničen uspjeh (čitaj: visoka cijena). Materijali koje će LG nuditi vjerojatno neće pripadati skupini najbolje od najboljeg, no usluga je besplatna i u velikoj količini sadržaja bi se ipak trebalo pronaći nešto za svačiji ukus.

Nadamo se da će ova usluga naći put i do naše regije…

Izvor: Korea Herald

 

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

3 komentara

  1. Poštovani neznam dali vi uređujete forum koji je vezan uz ovaj portal, ali netko bolestan je odlučio totalno uništiti forum jer vam spama po svim temama a koliko vidim nitko ne reagira. Izvinjavam se što to pišem ovdje ali koliko vidim na forumu nema reakcije od administratora. Moj je prijedlog da privremeno zatvorite pristup novim članovima, a pobrišete ove registrirane koji spamaju, pertpostavljam da je to jedna te ista osoba sa raznim imenima. Ja sam imao sličan problem na forumu koji sam pokrenuo i moram priznati da smo kao NVO zatvorili forum jer nismo mogli takve bolesnike spriječiti da to rade. Trenutno je jedini način da zatvorite registraciju novih članova, a ovih neznam koliko ima imena koji rade takve stvari jednostavno izbrisati.

    Sve najbolje sa forumom!

    1. Pozdrav Dinko,

      Hvala na dojavi – od jučer navečer se borimo sa spamom, trenutno radimo na vraćanju backupa i novim antispam rutinama kako se ovo više ne bi događalo…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!