Home » Obavijesti/ostalo » Test LG LB650V webOS televizora premašio 200 000 gledanja na YouTubeu

Test LG LB650V webOS televizora premašio 200 000 gledanja na YouTubeu

hdtv-200k-milestone

YouTube kanal HD Televizije ovih je dana dosegnuo dvije velike brojke. Prva je preko 2 milijuna gledanja svih videa koje smo objavili, a druga kako je upravo ovih dana naša video recenzija LG-jevog LB650V televizora premašila 200 000 gledanja.

Tekstualne i video recenzije LG-jevih televizora su najčitanije i najgledanije. Osim recenzija gledaju se i video prilozi raspakiravanja (unboxing) pa je tako raspakiravanje gore navedenog modela drugi najgledaniji video s preko 145 000 gledanja.

Naš YouTube kanal značajno je počeo rasti nakon što smo prije nešto više od 2 godine odlučili početi raditi video recenzije televizora i povremeno pojedinog A/V uređaja. Kao i na stranici, tako su i ovdje statistike išle u prilog upravo recenzijama televizora, što nas je zainteresiralo da ih stvaramo još više. Tako danas uz recenzije objavljujemo i videe raspakiravanja televizora, te postavke nakon kalibracije svih televizora koje testiramo.

first200k

Prošle godine smo isto tako odlučili prebaciti govorno područje s hrvatskog na engleski iz jednostavnog razloga jer su nas to mnogi tražili, posebno za postavke nakon kalibracije koje smo radili jedinstveno na cijelom YouTubeu. Danas postoji konkurencija na tom području, no mi se i dalje držimo kvalitete i detaljnijih objašnjenja kako bi rezultat bio bolji. Po komentarima korisnika čini se da u tome i uspijevamo.

Uz HD Televizija YouTube kanal koji je izuzev unboxing videa od sada orijentiran samo na videe na hrvatskom, postoji i drugi kanal koji je u cijelosti na engleskom: TV Calibration with Darko. Osim postavki nakon kalibracije na tom kanalu možete pronaći i recenzije televizora koje objavljujemo na stranici, kao i razne savjete kojih će biti još više u budućnosti.

tv-calibration-with-darko

Ako već niste, pozivamo vas da se pretplatite na naše YouTube kanale i tako nas podržite u našem radu. Pretplata je besplatna.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

4 komentara

  1. Čestitam, bravo, mada ja ipak više volim pisanu reč.

  2. Sve čestitke- s ovim i vaš trud dobiva na vrijednosti , samo tako dalje.

  3. Svaka čast, čestitam i puno uspjeha u daljnjem radu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*