Home » Obavijesti/ostalo » VIDEO: Treća sezona Spartacusa stiže 27-og siječnja

VIDEO: Treća sezona Spartacusa stiže 27-og siječnja

Liam McIntyre, Novi Spartacus nosit će seriju kroz svoju treću sezonu

 

Nakon nekoliko mjeseci neizvjesnosti, izvjesna je budućnost odličnog TV serijala “Spartacus”. Američki premium TV kanal STARZ objavio je trailer iz treće sezone Spartacusa koji će debitirati 27. siječnja 2012-e. Pogledajte odličan trailer:

[youtube id=”tNdutDDCUQU” w=”600″ h=”337″]

Podsjetimo, ova kontroverzna serija izazvala je brojne reakcije svojim necenzuriranim pristupom stvarnog života u Rimskim provincijama u kojima su carovale intrige, gladijatorske borbe i psihička i fizička kontrola robova, kroz nerauzdane orgije i bitke.

Nažalost, kako je glavni glumac Andy Whitfield preminuo od 11. rujna 2011 nakon godinu i pol borbe s Non-Hodginsovom limfomom, postavilo se pitanje što će biti s trećom sezonom (odnosno pravom drugom sezonom). Producenti su bolesti doskočili snimanjem prequel sezone od samo šest epizoda pod imenom “Spartacus: Gods of the Arena”.

Treća sezona zove se “Spartacus: Vengeance” (osveta), a u ulozi Spartaka sada se nalazi mladi glumac Liam McIntyre. Naravno, stara postava nije se mijenjala, pa ćemo tako i dalje gledati Lucy Lawless, Manu Bennetta, Peter Mensaha i brojne druge. U drugom videu možete pogledati 11-minutnu najavu treće sezone, koju i sami producenti nazivaju “season two”.

[youtube id=”8J0FCIhpK90″ w=”600″ h=”337″]

 

About Theo Valich

Započeo karijeru kao bug monkey u Microproseu te Electronic Artsu. Novinar s višegodišnjim iskustvom uređivanja vodećih online publikacija poput Bright Side of News*, The Inquirer, TG Daily i Tom's Hardware. Osnivač Bright Side Network Inc., progresivne media grupe. Ovisnik o trčanju i auto utrkama. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

x

Check Also

discovery-nerazjasnjeni-dogadjaji

Discovery Channel donosi novu sezonu serijala Nerazjašnjeni dosjei

Na Discovery Channelu od 9. siječnja premijerno kreće nova sezona serijala “Nerazjašnjeni dosjei” koji istražuje ...

samsung-navike-gledatelja

Samsungovo istraživanje o navikama TV gledatelja

Televizijski gledatelji u Europi iznenađujuće su obazrivi kada je pitanju otkrivanje TV sadržaja ili zapleta ...