Audio-video uređajiProjektoriVijesti

Nova Optoma serija projektora za kućno kino

optoma-hd91-model

Optoma, vodeći proizvođač projektora na svijetu, predstavio je novu seriju home cinema projektora, odnosno projektora za kućno kino. Riječ je o četiri Full HD modela projektora, koji su već na stranim recenzijama ocijenjeni najvišim ocjenama – Optoma HD26, zatim skuplji model HD36, širokokutni home cinema i gaming model GT1080, te high end projektor za kućno kino – HD91. Svi modeli iz nove serije mogu bežično reproducirati sliku, što korisnike rješava komplikacija s kablovima i spajanjem.

HD26 je poboljšani nasljednik izrazito popularnog modela HD25. Odličnih performansi i cjenovno povoljan, svakako spada u kategoriju best buy projektora za kućno kino, a zahvaljujući snažnoj lampi i visokom kontrastu, moguće ga je koristiti i pri danjem svjetlu. Snažniji i skuplji model HD36, namjenjen je ozbiljnijim filmofilima, uz kontrast od čak 30 000:1.

Optoma GT1080 nudi širokokutnu optiku, što znači da može reproducirati veliku sliku s vrlo male udaljenosti – idealan za korištenje u manjim prostorijama, za kućno kino ili kao gaming projektor.

High end model HD91, premijerno predstavljen hrvatskoj publici na nedavno održanom AV Showu u Zagrebu, predstavlja sam vrh Optomine ponude projektora za kućno kino, a nudi najsofisticiraniju LED tehnologiju i kontrast od nevjerojatnih 500 000:1. HD91 trenutno je jedini takav projektor na našem tržištu, odličnih specifikacija, ali i lijepog, minimalističnog dizajna.

Detaljnije >>

optoma-hd91-model2

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!