Audio-video uređajiVijesti

Novi prijenosni monitor AOC myConnect E1759FWU

aoc-E1759FWU

Više prostora za rad i bolju učinkovitost najbolje utjelovljuje svestrani AOC monitor koji je namijenjen korisnicima svih vrsta prijenosnih računala. Sa svojim zaslonom od 43,9 cm (17.3 “) i rezolucijom od 1600 x 900 piksela, myConnect E1759FWU stvara dodatni prostor kako bi se postigla bolja radna učinkovitost. Kada se ubroji i njegova kompatibilnost s USB 3.0, koji omogućuje izuzetno brzo punjenje i prijenos podataka kao i briljantnu kvalitetu slike, može se zaključiti da je ovaj monitor prvak u “laganoj” kategoriji i idealan uređaj za sve multitaskere u pokretu.

Savršeni partner za poslovne korisnike

MyConnect E1759FWU omogućuje svim korisnicima u pokretu izuzetno brzo podešavanje monitora. Na taj način, poslovni korisnici mogu stvoriti sveobuhvatno radno okruženje  kada se nađu izvan ureda. Lagan samo 1,28 kg uz iznimno tanak dizajn savršen je partner za poslovna putovanja  ili godišnje odmore. Osim što se lako prenosi na bilo koju lokaciju, myConnect E1759FWU zadivljuje i zaslonom veličine 43.9 cm (17.3 “) koji je otprilike jednak veličini A4 lista papira. Osim toga, monitor olakšava mnoge poslovne situacije jer korisnici mogu jednostavno dijeliti informacije s klijentima na dodatnom zaslonu. Radi lakšeg prijevoza i zaštite ovog ultra-prijenosnog i laganog zaslona, u paketu dolazi i zaštitna futrola za uređaj.

E1759FWU-back

Stvoren za multitasking

Kako bi se postigla što veća udobnost korištenja, stalak monitora može se rotirati od paralelnog do okomitog položaja zaslona pa je i koristan za razne prezentacije, pregledavanje dokumenata, tekstova ili e-mail kontaktiranje s klijentima. Kad nije u uporabi, stalak monitora može se uredno preklopiti čime omogućuje praktično odlaganje. Da bi rukovanje myConnect E1759FWU bio još jednostavniji, monitor je opremljen inteligentnim softverom koji olakšava kontrolu postavki kao što su svjetlina, kontrast i napajanje. Zahvaljujući glatkom povezivanju s USB-om, moguće je spojiti ni više ni manje nego 6 USB zaslona što omogućuje neviđenu razinu multitaskinga za korisnike prijenosnih računala.

Jedan kabel za sve funkcije

Kako bi se izbjegla gnjavaža oko nošenja više kabela, myConnect E1759FWU jedino zahtjeva jedan USB 3.0 kabel za prijenos podataka i napajanje. To je moguće zahvaljujući vrlo niskoj razini potrošnji energije od 10 W, a uz USB 3.0 koji nudi prijenos podataka od 5 GB, svi korisnici mogu računati na brže punjenje i izvrsnu kvalitetu slike.

Novi AOC myConnect monitor dostupan je od studenog u svim najboljim maloprodajama po cijeni od: 1199 kn

Više specifikacija na službenoj stranici >>

Adsense

Sponzorirani clanak

Sponzorirane objave koje se u cijelosti prenose od naručitelja u svrhu promocije tvrtki i njihovih proizvoda. Mišljenja i podaci izneseni u ovakvim objavama ne potječu od autora HD Televizije.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!