Home » Obavijesti/ostalo » Nagradne igre » Giveaway: Poklanjamo 3 para cool Shark Week slušalica – objavljeni dobitnici

Giveaway: Poklanjamo 3 para cool Shark Week slušalica – objavljeni dobitnici

Shark Week earbuds

Počevši od danas, 25.08. pa do 31.08. traje Tjedan Morskih Pasa, iznimno popularan televizijski događaj na Discovery kanalu. Po prvi puta u Hrvatskoj, gledatelji će moći pratiti veliki broj premijera dokumentarnih sadržaja na temu morskih pasa i istraživanja oceana. U suradnji s Discovery Networks International, poklanjamo tri para slušalica u obliku morskog psa, idealnih za ljubitelje Shark Weeka ali i one koji žele jedinstvene slušalice cool dizajna. Da biste osvojili ove jedinstvene slušalice, potrebno je pratiti nekoliko jednostavnih koraka koje otkrivamo u nastavku.

Da biste ušli u izvlačenje za Shark Week in-ear slušalice, sve što trebate napraviti jest:

1. pretplatiti se na naš YouTube kanal >> (HD Televizija YouTube kanal objavljuje video recenzije televizora, kao i upute, trikove i druge savjete kako najbolje iskoristiti HD opremu. Pretplata je potpuno besplatna)

2. Na e-mail adresu nagradna@hdtelevizija.com pošaljite kontakt podatke i korisničko ime računa s kojim ste se pretplatili na naš YouTube kanal.

Shark Week box

Uvjeti:

Najviše je moguće napraviti jednu prijavu po osobi – duple prijave će biti diskvalificirane. Dobitnici će biti izvučeni putem random.org stranice za generiranje slučajnih brojeva.

Prijave sakupljamo do nedjelje 31. kolovoza u 23:59, a imena dobitnika ćemo objaviti 01. rujna tijekom dana. Svim sudionicima želimo puno sreće!

 

Azuriranje 01.09.2014.:

 

Dobitnici su: Marijan Sefer Moravcek, Luka Brajnic i Ivona Pracaic.

About Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*