FilmoviTraileri/Teaseri/Foršpani

Prvi trailer: Knjiga života

book-of-life

Producent Guillermo del Toro (Paunov labirint, Bitka za Pacifik, Hellboy…) i režiser Jorge Gutierrez ovoga listopada u kina dovode animiranu kome­diju KNJIGA ŽIVOTA u kojoj će nam kroz neobično putovanje mladoga Manola ispreplesti najzanimljivije meksičke mitove. Ova crtana pustolovina sasvim jedinstvenog vizualnog stila ispričat će nam priču o mladom torea­doru koji više od borbe s bikovima voli svirati serenade pod balkonom svoje ljubljene.

Rastrgan između obiteljske tradicije i izbora koji mu nameće nje­govo srce, Manolo će se prije nego što donese konačnu odluku naći, protiv svoje volje, u tri fantastična svijeta za koja nije znao ni da postoje.
KNJIGA ŽIVOTA uči nas da nikada ne treba zaboraviti prošlost, no da je od svega ipak najbitnije okrenuti se budućnosti. Prepuna likova i simbola drevnih meksičkih legendi ova originalna crtana pustolovina otvorit će vrata novoj dimenziji naše mašte.

Uvjerite se u to i sami u prvom traileru za film u kojem su svoje glasove likovima posudili Channing Tatum, Zoe Saldana, Ice Cube, Christina Applegate, Kate del Castillo, Ron Perlman, legendarni meksički glumac Danny Trejo i mnogi drugi:

Adsense

Darko Hlušička

Osnivač i glavni urednik HD Televizije. Licencirani ISF kalibrator (Level II). Veliki ljubitelj tehnologije koja ga danas očarava jednako kao i kad je po prvi put pokrenuo .exe datoteku u DOS-u u 90-im godinama prošlog stoljeća. Uživa slušajući filmsku glazbu.

Povezani tekstovi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Također pogledajte
Close
Back to top button
Close

Adblock Detected

Molimo podržite naš rad tako da onemogućite blokiranje oglasa na ovoj stranici - hvala! Please support our work by disabling Adblock in your browser - thank you!